کد خبر:109895
پ
انقلاب صنعتی چهارم
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت اعلام کرد

شاخص آمادگی شبکه ای؛ ملاک ارزیابی و مقایسه کشور در انقلاب صنعتی چهارم

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت شاخص آمادگی شبکه‌ای را ملاک ارزیابی و مقایسه کشور در انقلاب صنعتی چهارم اعلام کرد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت شاخص آمادگی شبکه‌ای را ملاک ارزیابی و مقایسه کشور در انقلاب صنعتی چهارم اعلام کرد.

 

*** سومین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری

 

به گزارش خبرگزاری صنایع،معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت در سومین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری در محل سالن اجتماعات سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان افزود:

نحوه عملکرد مدیران در دستیابی به اهداف توسعه پایدار کشور و رونق اقتصادی بسیار تاثیرگذار است.

 

*** اثرات بنیادین انقلاب صنعتی چهارم

 

برات قبادیان خواسته‌های خریدار، افزایش تولید کالا، نوآوری‌های مشترک و ساختارهای سازمانی را از اثرات بنیادین انقلاب صنعتی چهارم بر بازارهای کسب و کار دانست و گفت:

تولید محصولات جدید و متنوع، افزایش بهره وری، رقابت پذیری، امکان ایجاد مدل‌های کسب و کار جدید و کاهش زمان عرضه محصولات از دستاورد‌های بهره گیری از انقلاب صنعتی چهارم است.

 

*** تولید ناخالص کشور

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان نیز در این کنفرانس تولید ناخالص داخلی هر کشور را از شاخص‌های تعیین جایگاه کشورهای برتر در اقتصاد دنیا دانست و گفت:

ایران در این خصوص با ۴۴۰ میلیارد دلار رقمی معادل ۵۵ صدم درصد تولید ناخالص جهان را کسب کرده که این رقم با وجود ظرفیت‌های  فراوان در کشور بسیار ناچیز است.

 

*** رقابت پذیری بین‌المللی اقتصاد مدرن

 

امیر حسین نظری افزود: معمولا رقابت پذیری بین‌المللی اقتصاد مدرن از نظر قابلیت تولید، جذب و فضاسازی دانش امکان پذیر است و ثابت شده که دانش و تکنولوژی یکی از شاخص‌های مهم در تعیین جایگاه کشورها در بحث توسعه پایدار و شاخص انقلاب صنعتی چهارم است.

وی اظهار داشت: امروز کشورهای دارای بیشترین تولید ناخالص ملی بیشترین سرمایه‌گذاری را در بحث واحدهای تحقیق و توسعه انجام داده‌اند و سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها یکی از آیتم‌های خوب در جهت توسعه پایدار هر کشور محسوب می‌شود.

 

 
*** لزوم توجه و سرمایه‌گذاری در بخش پژوهش

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با تاکید بر لزوم توجه و سرمایه‌گذاری در بخش مربوط به پژوهش و شاخص انقلاب چهارم صنعتی گفت:

سهم کشور ایران در بخش تحقیق و پژوهش ناچیز است که می‌طلبد با توجه به توانایی‌های موجود در کشور بحث تحقیق، توسعه، آموزش و پژوهش به صورت جدی‌تری در سازمان‌های فنی و سازمان صنعت، معدن و تجارت پیگیری شوند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان خوزستان در بخش‌های مختلف اظهار داشت:

این استان نیمی از صنعت پتروشیمی را در خود جا داده و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های بالفعل خوبی در زمینه سرمایه‌گذاری در بحث پتروشیمی‌ها دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه در استان خوزستان مکان یابی و ظرفیت شناسی مناسب برای سرمایه‌‍گذاری انجام نشده و این مهم باعث شده است که سرمایه گذاری‌ها هدفمند انجام نشوند.

 

*** ارزیابی شاخص وضعیت آمادگی شبکه‌‌ای

 

گفتنی است شاخص وضعیت آمادگی شبکه‌‌ای با استفاده از ۵۳ نشانگر ارزیابی می‌شود که کیفیت بالای محیط تنظیم مقررات و کسب‌ و کار به ‌منظور تاثیر نفوذ کامل ICT درجامعه و اثر واقعی آن در اقتصاد، مقرون‌ به ‌صرفه بودن فناوری اطلاعات، مهارت‌ها و زیرساخت‌ها و آمادگی محیط از جمله این نشانگرها است.

 

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان با تاکید بر توسعه انقلاب صنعتی چهارم  از واحدهای تولیدی شهرک شماره سه اهواز بازدید کرد.

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع