کد خبر:109022
پ
سازمان-خصوصی-سازی

واگذاری‌ها در سازمان خصوصی‌سازی به ۳.۹ هزار میلیارد تومان رسید

بر اساس اعلام سازمان خصوصی‌سازی از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا کنون ۳۸ هزار و ۸۲۶ میلیارد ریال سهم و اموال دولتی توسط این سازمان واگذار شده است.

بر اساس اعلام سازمان خصوصی‌سازی از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا کنون ۳۸ هزار و ۸۲۶ میلیارد ریال سهم و اموال دولتی توسط این سازمان واگذار شده است.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، سازمان خصوصی سازی گزارشی از وضعیت واگذاری‌ها در سال جاری منتشر کرد.

بر این اساس، از ابتدای امسال تاکنون ۳۸ هزار و ۸۲۶ میلیارد ریال سهم و اموال دولتی توسط سازمان خصوصی‌سازی واگذار شده که در این میان ۳۸ هزار و ۳۲۶ میلیارد ریال از طریق مزایده، ۱۲۲ میلیارد ریال از طریق بورس، ۱۶۰ میلیارد ریال از طریق فرابوس و ۲۱۷ میلیارد ریال از طریق مذاکره فروخته شده است.

 

*** میزان واگذاری‌ها در سازمان خصوصی‌سازی

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، این در حالی است که از این میزان واگذاری، ۳۸ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال به‌ صورت بلوکی، ۲۸۲ میلیارد ریال به‌ صورت تدریجی و ۱۲۹ میلیارد ریال به‌ صورت ترجیحی بوده است.

 

انتهای پیام///