کد خبر:108712
پ
وزارتخانه۱
معاون طرح و برنامه وزرات صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد :

آمادگی تفویض تصدی‌های قابل واگذاری وزارتخانه به خانه‌های صنعت و معدن

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت از آمادگی تفویض تصدی‌های قابل واگذاری وزارتخانه به خانه‌های صنعت و معدن خبر داد.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت از آمادگی تفویض تصدی‌های قابل واگذاری وزارتخانه به خانه‌های صنعت و معدن خبر داد.

 

*** بررسی چگونگی تفویض اختیارات قابل واگذاری در محل وزارتخانه

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشستی با تعدادی از روسای خانه‌های صنعت ، معدن استان‌ها که به منظور بررسی چگونگی تفویض اختیارات قابل واگذاری در محل وزارتخانه برگزار شد، گفت:

با همفکری و تفاهم با خانه‌های صنعت و معدن ،برخی محورهای قابل تفویض مشخص می‌شود و به صورت آزمایشی در چند استان اجرایی می‌شود و بعداز مدتی در در تمام کشور انجام خواهد شد.

وی گفت : معتقدیم بخش خصوصی و تشکل‌ها می‌توانند امور مهمی از وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت را برعهده بگیرند .

زرندی تأکید کرد : سیاست گذاری باید توسط ذی‌نفعان اصلی صورت بگیرد و نهادهای واسطه‌ای مثل خانه صنعت و معدن می‌تواند در این راه، نقش مهمی ایفاء کند.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در همه تصمیم گیری‌ها و سیاست گذاری‌ها نظرات بخش خصوصی خصوصاً خانه صنعت و معدن اخذ می‌شود.

 

*** آمـوزش واحدهای صنعتی

 

وی گفـت : آمـوزش واحدهای صنعتی از موضوعات مهمی است که خانه‌های صنعت و معدن استان‌ها می‌توانند در این خصوص نقش پر رنگتری داشته باشند.

زرندی با اشاره به رابطه خوب و منطقی خانه‌های صنعت و معدن با اتاق‌های بازرگانی افزود:

در فرایند سیاست گذاری آمادگی کامل داریم با همفکری این دو تشکل بزرگ، همراه شویم.

 

*** تقویت خانه‌های صنعت و معدن

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد:خانه‌های صنعت و معدن باید تقویت شوند و در این شرایط خاص اقتصادی که در کشور حاکم است با نگاه جدید، باید نقش آفرینی کنند.

در ایـن جلسـه تعـدادی از روسای خانه‌های صنعت و معدن استان‌ها با ارائه گزارشی از اقدامات و توانمندی‌های موجود در این تشکل، آمادگی خود را برای قبول برخی از وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت را اعلام کردند.

در این جلسه مقررشد موارد قابل و تفویض در کارگروهی بین خانه صنعت ومعدن و وزارتخانه مشخص شود.

 
 
 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع