اخبار برگزیده

کد خبر:107528
پ
رنجبر
سرپرست بومی‌سازی و مهندسی قطعات فولاد هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صنایع خبر داد:

داخلی سازی قطعات و تجهیزات صنایع معدنی توسط فولاد هرمزگان

سرپرست بومی‌سازی و مهندسی قطعات فولاد هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صنایع از داخلی سازی قطعات و تجهیزات صنایع معدنی توسط این کارخانه خبر داد.

سرپرست بومی‌سازی و مهندسی قطعات فولاد هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صنایع از داخلی سازی قطعات و تجهیزات صنایع معدنی توسط این کارخانه خبر داد.

 

*** طرح‌های افزایش ظرفیت

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، سرپرست بومی‌سازی و مهندسی قطعات فولاد هرمزگان در خلال نحستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صنایع گفت:

فولاد هرمزگان از سال ۱۳۸۷ وارد فاز بهره‌برداری پلنت احیا شد و از سال ۱۳۹۰ بهره‌برداری واحد فولادسازی انجام شد.

هادی رنجبر در ادامه افزود: ظرفیت اسمی کارخانه ۱٫۵ میلیون تن می‌باشد که در حال حاضر به ظرفیت اسمی رسیده‌ایم و طرح‌های افزایش ظرفیت در دستور کار شرکت قرار گرفته است.

در مدت ۷ سال گذشته بالغ بر ۷۰ درصد تجهیزات عمومی شرکت ساخت داخل شده است. مواردی که در حد تکنولوژی‌های عمومی فولاد خوزستان را نیز به طور کاملا داخلی تهیه می‌کنیم.

 

*** استفاده از توان داخلی کشور 

 

وی در ادامه گفت: طی ۲-۳ سال اخیر سیاست کشور با توجه به تحریم‌هایی که صورت گرفته، به این سمت رفته است که علاوه بر خرید خارج، سعی کند برای تأمین از توان داخل کمک بگیرد.

در این مدت فولاد هرمزگان توانست اقلامی که در فرایند تولید مصرف عمده دارند مانند سگمنت‌های ریخته‌گری را به طور کامل داخلی کنید.

در زمینه قالب ریخته‌گری حدود ۷۰ درصد قالب ریخته‌گری داخلی شده است و قطعات خاص آن با کمک شرکت‌های دانش بنیان داخلی در حال کار هستیم که انشالله طبق برنامه در نیمه اول سال آینده کل قالب ریخته‌گری بومی‌سازی شود.

در بحث قطعات اصلی خط فولادسازی ما مثل پاتیل‌ها و قطعات کوره ریخته‌گری نیز به طور کامل در حال کار برای بومی‌سازی آ‌نها هستیم.

انشالله و با همت مدیران مجموعه فولاد هرمزگان داخلی‌سازی الکترودها که یکی از مسائل اصلی می‌باشد در حال انجام شدن است.

 

*** همکاری فولاد هرمزگان با شرکت‌های دانش‌بنیان

 

ما در این مدت به طور متفرقه و پراکنده با شرکت‌های دانش‌بنیان کار می‌کردیم. خوشبختانه بعد از اینکه انجمن پیشنهاد این نمایشگاه را دادند و این جشنواره قرار شد برگزار بشود، امیدواری خوبی به‌وجود آمد که ما بتوانیم از توانمندی مجموعه فولادی‌ها و تجارب آن‌ها استفاده کنیم.

 

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، سرپرست بومی‌سازی و مهندسی قطعات فولاد هرمزگان افزود:

خوشبختانه از روز اول نمایشگاه ما توانستیم ارتباط خوبی با شرکت‌های فولادی برقرار کنیم و تبادل تجربه خوبی داشتیم. ما در این مدت با فولاد مبارکه، فولاد خراسان و فولاد خوزستان بر روی مواردی که مشکل مشترک داشتیم و هر کدوم از ما تجربه‌ای در این زمینه داشتیم، خیلی خوب توانستیم تبادل اطلاعات کنیم.

 

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع