طی نامه وزیر صنعت، معدن و تجارت به رئیس کل گمرکات، صادرات آخال حبوبات، انواع گوجه فرنگی، رب و سایر محصولات آن بلامانع اعلام شد.
*** صادرات انواع گوجه فرنگی
به گزارش خبرگزاری صنایع، وزیر صنعت، معدن و تجارت در این ابلاغ از صادراتانواع گوجه فرنگی، رب و سایر محصولات آن از تاریخ بیستم دی ماه تا سی ام بهمن ماه امسال رفع ممنوعیت کرد.
همچنین با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه چاپ و بسته بندی مورد نیاز واحدهای تولیدی و ضرورت تامین نیاز داخل، صادرات هفت قلم کالای مرتبط شامل کاغذ و کارتن بسته بندی، فیلم بی.اُ.پی.پی (تحت ردیف تعرفه ۳۹۲۰۲۰۲۰)، فیلم پلی استر شفاف (تحت ردیف تعرفه ۳۹۲۰۶۹۹۰)، تخم مرغ خوراکی و غیر خوراکی، جوجه یک روزه و پیله کرم ابریشم، ابرشم خام، ضایعات ابریشم و نخ ابریشمٰ، پشم خام و نخ و الیاف پشمی تابیده شده از تاریخ پانزدهم دی ماه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شد.
انتهای پیام///