معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در چهاردهمین همایش ملی صنعت لاستیک ایران صیانت از صنعت داخلی را از اولویتهای وزارت صنعت اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مزیت توسعه صنعت لاستیک در کشور وضرورت حمایت از داخلی سازی و افزایش ظرفیت تولید ملی گفت:
تایر به عنوان زنجیره صنایع پایین دستی پتروشیمی و پایین دستی خودرو بوده و این صنعت توانایی تولید در حد تأمین حدود۷۰درصد نیازتایر کشور را دارا می باشد.
*** حمایت وزارت صمت از صنعت لاستیک
معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در چهاردهمین همایش ملی صنعت لاستیک ایران صیانت از صنعت داخلی را از اولویتهای وزارت صنعت اعلام کرد و گفت:
حمایت از صنایع ملی به ویژه صنعت لاستیک علاوه برایجاد اشتغالزایی در توسعه صنعت کشور بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
مقیمی در ادامه به بررسی چالشها و مشکلات صنایع در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اشاره و خاطر نشان کرد:
این ستاد در راستای حمایت از داخلی سازی و کمک به صنعت کشور تشکیل شده و دغدغههای صنایع که عمدتا در حوزه سیستم بانکی ، گمرک ، مالیات و… میباشد، مورد پیگیری قرار میگیرد.
*** برگزاری ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید
وی اظهارداشت: ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید به صورت هفتگی برگزار و مسایل و مشکلات صنعتگران در سطح کلان دسته بندی و به شکل کلان شناسایی و رسیدگی میشود.
مقیمی با اشاره به چالشهای پیش روی صنعت خاطر نشان کرد:
این ستاد آمادگی شنیدن تمام نظرات صنعتگران را دارد و مشکلات در ستاد با حضور وزرا و نهادهای مربوطه و نیز نمایندگانی از تشکلهای تخصصی پیگیری میشود.
معاون امور صنایع وزارت صمت موضوع نخستین جلسه این ستاد را مربوط به مشکلات گمرکی واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت:
در نخستین جلسه ستاد ملی تسهیل که این هفته برگزار شد مشکلات و چالش تولیدکنندگان در حوزه گمرک مطرح و مورد بررسی قرار گرفت ومقرر شد این موضوع در هفته آینده نیز به بحث گذاشته شود.
مقیمی عنوان کرد: از تمام تولیدکنندگان دعوت میشود تا نظرات و مشکلات موجود خود را در حوزههای عنوان شده را در اختیار این ستاد قرار دهد.
*** وجود ظرفیت اسمی ۴۲۶ هزار تن لاستیک در کشور
وی در بخش دیگری از سخنانش اشاره ای به وضعیت صنعت لاستیک در کشور داشت و گفت:
در منطقه خاورمیانه حدود ۲۷ کارخانه تایر سازی وجود دارد که از این تعداد در حال حاضر ۱۱ واحد تولید کننده انواع تایر و تیوب در داخل کشور ایران به ظرفیت اسمی ۴۲۶ هزار تن دارای پروانه بهره برداری هستند.
مقیمی ظرفیت اسمی انواع تایرهای سواری را برابر با ۱۶۴٫۵ هزار تن و ظرفیت اسمی انواع تایر باری(سبک و سنگین) حدود ۱۸۷ هزار تن اعلام کرد و افزود:
صنعت تایر دارای ارزش افزوده اقتصادی مناسبی بوده و علاوه بر وجود متخصصین و مهندسین مجرب و تأمین کادر مورد نیاز سبب اشتغال بیش از ۱۵ هزارنفر شده است.
معاون امور صنایع وزارت صمت تصریح کرد: گسترش و توسعه صنعت تایر سازی در ایران نشاندهنده روند رشد تولید برخی از تایرها از جمله انواع تایرهای رادیال سواری و باری بوده که این امر در آینده پیشرفت بالایی را در زمینه تأمین نیاز تایر های مذکور را خواهد داشت.
*** بازدید از نمایشگاه بینالمللی زنجیره تأمین صنعت لاستیک
به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون امور صنایع وزارت صمت تأکید کرد: با توجه به منابع موجود در زمینه تأمین مواد اولیه (از جمله توسعه صنعت پتروشیمی کشور، دوده، منسوج استخوانبندی تایر ) امکان تأمین حدود ۷۳ درصد مواد اولیه صنعت تایر در داخل کشور میباشد.
معاون وزیر صنعت ، معدن وتجارت در ادامه از نمایشگاه بینالمللی زنجیره تأمین صنعت لاستیک که با هدف معرفی نیازمندیهای صنعت تایر با هدف تعمیق بخشی ساخت داخل درحال برگزاری است نیز بازدید کرد.
در این نمایشگاه دستاوردهای ایرانی در حوزه صنعت تایر به نمایش گذاشته شده است.
انتهای پیام///