کد خبر:106293
پ
وزیر صنعت، معدن و تجارت

بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از چند واحد صنعتی در سیستان و بلوچستان

وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز پس از بازدید از کارخانه بافت بلوچ و مجتمع فرآورده های غذایی نخل طلایی بلوچ، از کارخانه ایران کولای ایرانشهر نیز دیدن کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز پس از بازدید از کارخانه بافت بلوچ و مجتمع فرآورده های غذایی نخل طلایی بلوچ، از کارخانه ایران کولای ایرانشهر نیز دیدن کرد.

 

*** بازدید برخی واحد‌های صنعتی سیستان و بلوچستان توسط  وزیر صنعت، معدن و تجارت 

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، مجتمع فرآورده های غذایی نخل طلایی بلوچ ایرانشهر در زمینه تولید انواع آب میوه غیر مرکبات از کنسانتره ( پوره ) و شیره خرما فعال است و در حال حاضر میزان اشتغال مستقیم در این مجتمع تولیدی تعداد ۴۰ نفر می باشد که امروز مورد بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت.

کارخانه ایران کولا ایرانشهر نیزکه امروز مورد بازدید و سرکشی وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت، تولید کننده انواع آب میوه مرکبات از کنسانتره، انواع آب آشامیدنی و نوشابه های گاز دار طعم دار رنگی ، کم کالری و نوشابه گاز دار بدون قند است و در حال حاضر بر اساس اعلام مدیران شرکت اشتغالی بالغ بر ۱۲۰ نفر ایجاد کرده است.

 

 

 

 

انتهای پیام///

 

 

 

منبع
خبرگزاری صنایع