کد خبر:104839
پ
مودودی
سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران تاکید کرد

ضرورت ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی

سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به بازگرداندن ارز حاصل از صادرات برای عبور از شرایط تحریم کشور بر ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی تاکید کرد.

سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به بازگرداندن ارز حاصل از صادرات برای عبور از شرایط تحریم کشور بر ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی تاکید کرد.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به ضرورت ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی ، شرایط اخیر را جنگ تمام عیار اقتصادی به شیوه مدرن عنوان کرد و اظهار داشت:

ما وارد نخستین جنگ‌های مدرنی شدیم که بدون شلیک گلوله تلاش دارند حکومت را به چالش بکشند.

بنابراین، دنیا باید بداند که اگر آمریکا در این جنگ پیروز شود، این نوع جنگ توسعه می‌یابد و این بزرگ‌ترین دلیلی ‌‌‌‌‌‌است که دنیا نباید در برابر آن سکوت کند.

محمدرضا مودودی که در مراسم معرفی و تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان تهران سخن می‌گفت، با اشاره به ضرورت ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی و با بیان اینکه اروپا نتوانست پس از خروج آمریکا از برجام، نقش آفرینی لازم را داشته باشد و ما امروز باید باز هم به خودمان تکیه کنیم، افزود:

در این جنگ، فقط سخت افزارهای تجارت هدف قرار نگرفته‌اند، بلکه نرم‌افزارهای تجارت نیز در مخاطره هستند، مهمترین نرم‌افزار در این بخش «امید» و «اعتماد» است که باید مراقب باشیم تا همان گونه که در طول این ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی علیرغم وجود شرایط مساعد اقتصادی، با اتکا به نیروی انسانی، توان داخلی و همت مردم موفق بوده‌ایم، از این بحران نیز با سربلندی عبور کنیم.

 

*** ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی با تکیه بر تقویت اعتماد دولت و بخش خصوصی

 

مودودی با اشاره به ضرورت ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی و با تاکید بر تقویت اعتماد میان دولت و بخش خصوصی، تغییر رویکرد در تولیدات صادراتی را نیز ضروری دانست و گفت:

باید بپذیریم کشور نیازمند تغییر رویکرد است.

فقط ۷۰ قلم کالای ما بالای ۵۰ میلیون دلار ارزش دارد، بنابراین در تنوع ارزشی بسیار ضعیف هستیم و باید در تولیدات صادراتی ظرفیت‌سازی کنیم.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، گفتنی است، سازمان توسعه تجارت ایران بر اساس رویکرد جدید خود در حال انجام برنامه‌ریزی جامعی به منظور توانمندسازی بنگاه‌های مستعد، ظرفیت‌سازی در تولیدات صادراتی و ایجاد مگاپروژه‌هایی در سطح بین‌المللی است.

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع