دوازدهمین دوره معرفی تولیدکنندگان و مدیران جوان و دهمین دوره معرفی چهرههای ماندگار صنعت ، معدن و تجارت ایران با حضور وزیر صمت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صنایع، دوازدهمین دوره جشنواره معرفی تولیدکنندگان و مدیران جوان و دهمین دوره معرفی چهرههای ماندگار صنعت ، معدن و تجارت ایران با هدف حمایت از مدیران و تولیدکنندگان ایرانی بویژه در راستای سیاستهای کلان کشور جهت تقویت تولید ملی و تشویق حضور در بازارهای خارجی با همکاری و حمایت وزارتخانههای اقتصادی و تشکلهای بخش خصوصی کشور برگزار شد.
*** تجلیل از جوانان نمونه و چهرههای ماندگار صنعت
در این دوره از جشنواره معرفی تولیدکنندگان و مدیران جوان و چهرههای ماندگار صنعت ، معدن و تجارت ایران، از ۳۱ واحد تولیدی که عملکرد موفقی در سال گذشته داشتهاند، تجلیل شد.
صدری، دبیر جشنواره معرفی تولیدکنندگان و مدیران جوان و چهرههای ماندگار صنعت ، معدن و تجارت ایران با بیان این که این ۳۱ واحد ازمیان ۶۳۰ شرکت و بنگاه اقتصادی انتخاب شدهاند، گفت:
از میان این شرکتها هشت شرکت نیز به عنوان واحد صنعتی برتر انتخاب و معرفی شدند.
در میان این هشت واحد، دو واحد صنعتی و سه واحد خدماتی، یک واحد پژوهشی و یک شهرک صنعتی قرار دارند که مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین از ۲۰ مدیر جوان نمونه که میانگین سنی زیر ۴۰ سال دارند نیز در این مراسم تجلیل شد.
دبیر دوازدهمین جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران جوان و دهمین دوره معرفی چهرههای ماندگار صنعت ، معدن و تجارت با بیان اینکه در این دوره از جشنواره، نکوداشت یک مدیر جوان فعال در صنعت غذایی که موفق شده بیش از ۱۰۰۰نفر را به طور مستقیم مشغول به کار کند، برگزار شد، گفت:
همچنین در مراسم معرفی چهرههای ماندگار صنعت ، معدن و تجارت ایران از چهار چهره ماندگار صنعت، معدن و تجارت کشور نیز تجلیل شد.
صدری افزود: در بخش ویژه این جشنواره از مدیران و وزرای ادوار دولت های پس از انقلاب اسلامی نیز قدردانی به عمل آمد.
*** معرفی چهرههای ماندگار صنعت و حمایت از تولید
به گزارش خبرگزاری صنایع، دبیر دوازدهمین جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران جوان و دهمین دوره معرفی چهرههای ماندگار صنعت ، معدن و تجارت هدف از برگزاری این جشنواره را حمایت از تولید و کارآفرینی جوانان عنوان کرد و افزود:
امروز پایه و اقتدار کشورها به سرمایههای دانشی آنها است و نه منابع فیزیکی و زیرزمینی که اگر چه این موضوع هم مهم است ولی آنچه مهمتر است نیروی انسانی است و اینکه چگونه بتوان از این منابع ارزشمند موجود در کشور استفاده بهینه کرد و در راستای خلق ارزش افزوده اقتصادی و تولید و ارائه خدمات، این نیرو را به کار گرفت.
باور کردن منابع فکری و فرهنگی یک کشور نیازمند پختگی اندیشه و توان فکری است.
انتهای پیام///