اخبار برگزیده

کد خبر:104377
پ
محمدرضا کلامی
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارت صمت مطرح کرد

ضرورت بازمهندسی فرآیندهای تجارت خارجی کشور

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت بر ضرورت بازمهندسی فرآیندهای تجارت خارجی با اولویت ثبت سفارش و کارت بازرگانی تأکید کرد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت بر ضرورت بازمهندسی فرآیندهای تجارت خارجی با اولویت ثبت سفارش و کارت بازرگانی تأکید کرد.

 

*** الکترونیکی کردن فرآیندهای تجارت خارجی و داخلی

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره عملکرد وزارت صمت در حوزه دولت الکترونیک اظهار داشت: 

الکترونیکی کردن کلیه فرآیندهای تجارت خارجی و داخلی به منظور ایجاد شفافیت در عرصه اقتصادی از سوی این وزارتخانه با جدیت پیگیری شده است و در حال حاضر بیش از هشت سامانه در حوزه فعالیت‌های تجاری کشور مشغول فعالیت هستند .

محمدرضا کلامی با تاکید بر اینکه الکترونیکی شدن فعالیت‌ها همچنان از سوی این وزارتخانه با هدف تسهیل فرآیندهای تجارت خارجی و داخلی و خدمات‌رسانی به بازرگانان، تجار، تولیدکنندگان و … پیگیری می‌شود، اضافه‌کرد:

سامانه رتبه‌بندی و اعتبار سنجی تجار، سامانه جامع تجارت و سامانه ثبت سفارش از جمله این سامانه‌ها هستند .

 

*** نقش سامانه ارزی در شفافیت ارزی  

 

وی ادامه داد: سامانه ارزی، سامانه پنجره واحد گمرکی و نهایتا سامانه انبارها و مرکز نگهداری در کنار سامانه تجارت داخلی و سامانه صدور فاکتور الکترونیکی نقشه تولید و تجارت در ایران و فرآیندهای تجارت خارجی و داخلی را شفاف کرده است .

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:

با این ابزارها امکان سوء‌استفاده از شرایط به حداقل می‌رسد و فضا برای کسانی که می‌خواهند تخلفی انجام دهند، ناامن خواهد شد .

کلامی در ادامه تصریح کرد: بازمهندسی فرآیندهای تجارت خارجی با اولویت ثبت سفارش و کارت بازرگانی نیز در دستور کار وزارت صمت قرار دارد .

وی تاکید کرد: حرکت به سمت الکترونیکی شدن فرآیندهای تجارت خارجی می‌تواند بخش مهمی از مشکلات را برطرف کرده و زمینه را برای ارتقای شفافیت فراهم نماید.

 

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، توسعه فرآیند الکترونیکی شدن وزارت صمت، از برنامه‌های رضا رحمانی است.

وزیر صمت راه‌اندازی شبکه زنجیره‌ تأمین الکترونیک به تفکیک گروه کالایی دارای اولویت، راه‌‌اندازی پنجره واحد خدمات بنگاه‌های کوچک کسب و کار و راه‌اندازی سامانه تأمین و توزیع کالاهای اساسی و ضروری را از جمله برنامه‌های اجرایی در حوزه تجارت عنوان کرده است.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع