آمار تولید کالاها طی ۶ ماهه ابتدای سال ۹۷ از افزایش تولید اکثر کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی از جمله کاتد مس خبر میدهد.
*** آمار افزایش تولید کالاهای معدنی
به گزارش خبرگزاری صنایع، آمار تولید کالاها طی ۶ ماهه ابتدای سال ۹۷ از افزایش چشمگیر تولید اکثر کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی خبر میدهد به طوری که فولاد خام با ۱۱ میلیون و ۲٫۵ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰٫۵ درصد افزایش تولید داشته است.
همچنین سنگ آهن با ۱۸ میلیون و ۲۵۶ هزار تن ۱۰٫۵ درصد، محصولات فولادی با ۹ میلیون و ۵۰۳ هزار تن ۶ دهم درصد، کاتد مس با ۱۱۵ هزار تن ۷۰ درصد، شمش آلومینیوم با ۱۸۴ هزارتن ۵ درصد و آلومینا با ۱۲۲ هزار تن یک دهم درصد نسبت به ۶ ماهه ابتدای سال قبل رشد تولید داشتهاند.
*** افزایش تولید ۷ درصدی کنسانتره زغالسنگ
در این مدت کنسانتره زغال سنگ با ۷۵۸٫۵ هزار تن ۷ درصد، کاشی با ۱۷۸ میلیون و ۶۰۷ هزار تن ۱٫۶ درصد، ظروف شیشهای با ۲۲۵ هزار تن ۱۴ درصد و ظروف چینی با ۲۴ هزارتن ۱۰ درصد افزایش تولید نشان میدهند.
در بخش کالاهای منتخب صنعتی نیز تولید اتوبوس، مینی بوس و ون با حدود ۲۵ درصد افزایش نسبت به موقعیت زمانی مشابه سال ۹۶ به ۲ هزار و ۱۹۳ دستگاه رسید و تولید کارتن با ۲۴۸٫۷ هزار تن ۱۴ درصد و پتروشیمی با ۲۷٫۵ میلیون تن حدود ۲٫۵ درصد رشد تولید داشتند.
روغن موتور و صنعتی ۱۴٫۵ درصد، دوده ۵٫۵ درصد، نخ سیستم پنبهای و ترکیبی الیاف مصنوعی ۲٫۲ درصد، الیاف و تاپس پلی استر ۱٫۸ و نخ پلی استر ۴٫۳ درصد در ۶ ماهه ابتدای سال جاری افزایش تولید را تجربه کردند.
*** تغییر مثبت تولید محصولات پتروشیمی
در بخش محصولات منتخب شیمیایی و پتروشیمی نیز پلی اتیلن با ۲ میلیون و ۱۱۶ هزار تن تولید ۶ ماهه ۱٫۸ درصد تغییر مثبت تولید داشت و پلی استایرن نیز با ۲۱۹ هزار تن حدود ۴۷ درصد افزایش تولید را شاهد بود.
در این بخش اکریلونیتریل بوتادین استایرن ۳۰ درصد، پلی وینیل کلراید ۱٫۶ درصد، پلی کربنات ۴۵ درصد، پلی اتیلن ترفتالات ۴٫۴ درصد، استایرن بوتادین رابر ۸٫۲ درصد و پلی بوتادین رابر نیم درصد در تولید ۶ ماهه سال جاری رشد داشتهاند.
رشد ۳٫۵ درصدی جمع پلیمری، ۱۵٫۲ درصدی اوره، ۱۰ درصد آمونیاک، ۲٫۳ درصدی جمع شیمیایی نیز در همین زمان اتفاق افتاد و به طور کلی ۲٫۴ درصد در تولید کالاهای منتخب شیمیایی و پتروشیمی افزایش تولید داشتهایم.
طی این مدت، مقدار حقوق وصول شده دولتی معادن ۳ هزار و ۳۸۸ میلیارد و ۷۴۶ میلیون ریال بوده است که استان کرمان با پرداخت یک هزار و ۴۱۷ میلیارد و ۷۱۶ میلیون ریال در رتبه اول و استان آذربایجان شرقی با ۶۳۹ میلیارد و ۷۳ میلیون ریال در رتبه بعدی قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری صنایع، مقدار حقوق دولتی وصول شده دولتی معادن در این مدت ۱۸٫۷ درصد کاهش یافت.
انتهای پیام///