اخبار برگزیده

کد خبر:102949
پ
نیروی مسلح
در جلسه علنی مجلس روی داد

موافقت مجلس با تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح موافقت کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح موافقت کردند.

 

***  تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح با موافقت مجلس

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز صبح با ۱۶۲ رای موافق، ۱۴ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر، با تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موافقت کردند.

در ادامه جلسه وکلای ملت ماده ۲ این لایحه را به تصویب رساندند که بر اساس آن سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح دارای شخصیت حقوقی مستقل است و به صورت شرکت دولتی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اداره می‌شود.

همچنین بر اساس تبصره یک این ماده، امور استخدامی هریک از کارکنان سازمان مذکور تا تصویب قانون اداری استخدامی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، حسب مورد تابع مقررات استخدامی مربوط به نیروهای مسلح خواهد بود.

 

*** رسیدگی صورت‌های مالی سازمان حسابرسی وزارت دفاع با ضوابط سازمان

 

در تبصره ۲ این ماده آمده است که صورت‌های مالی سازمان با ضوابط سازمان حسابرسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح رسیدگی می‌شود.

بر اساس تبصره ۳ این ماده، انجام معاملات در مورد محصولات نظامی اعم از کالا یا خدمات تابع مقررات برگزاری مناقصات نیروهای مسلح است و تشخیص محصولات نظامی با پیشنهاد رئیس سازمان و تائید وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.

 

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، بر اساس تبصره ۴ این ماده، سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح در مواردی که در این قانون و یا اساسنامه مقررات خاصی پیش بینی نشده است، تابع قوانین و مقررات عمومی کشور خواهد بود.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع