کد خبر:101963
پ
کمیته پایش زیست محیطی

تشکیل کمیته پایش زیست محیطی در شهرک‌های صنعتی مازندران

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران از تشکیل کمیته پایش زیست محیطی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خبر داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران از تشکیل کمیته پایش زیست محیطی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران اظهار داشت:

با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و سازمان حفاظت محیط زیست، کمیته پایش زیست محیطی در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با اشاره به دستور استاندار مبنی بر کاهش منابع آلودگی رودخانه‌های مهم استان تصریح کرد:

اولین جلسه کمیته پایش زیست محیطی با حضور نمایندگان سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان صمت، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و شرکت شهرک‌های صنعتی برگزار شد.

 

*** بررسی عملکرد تصفیـه‌خانه‌های فاضلاب در کمیته پایش زیست محیطی

 

موسوی بیان داشت: در این جلسه، پس از بررسی ضوابط استقـرار واحدهای تولیـدی در شهـرک‌ها و نواحی صنعتی، وضعیت عملکرد تمام تصفیـه‌خانه‌های فاضلاب و واحـدهای آبرو و برخی از آلاینده‌های شناسایی شده، مورد بررسی قرار گرفت.

 

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران تصریح کرد: بر اساس برنامه زمان‌بندی شده، اعضای این کمیته با حضور در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، نسبت به بازدید و جلسه با واحدهای تولیدی و صنعتی اقدام و نتایج حاصله را در قالب پیشنهاد کمک کمیته پایش زیست محیطی ، به استانداری اعلام نمایند.

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام///