کد خبر:101888
پ
رضا رحمانی وزیر صنعت

تأکید وزیر صنعت بر پایبندی خودروسازان به تعهدات قراردادی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سهم ۱۸ درصدی خودرو در صنعت کشور بر پایبندی خودروسازان به تعهداتشان در برابر کسانی که قرارداد فروش قطعی خودرو دارند، تأکید کرد.

وزیر صنعت ، معدن و تجارت با اشاره به سهم ۱۸ درصدی خودرو در صنعت کشور بر پایبندی خودروسازان به تعهداتشان در برابر کسانی که قرارداد فروش قطعی خودرو دارند، تأکید کرد.

 

*** سخنان وزیر صنعت در برنامه گفتگوی ویژه خبری

 

به گزارش خبرگزاری صنایع،  وزیر صنعت ، معدن و تجارت در برنامه «گفتگوی ویژه خبری» شبکه دو سیما اظهار داشت:

برخی خودروها تا ۹۰ درصد قطعات‌شان تولید داخل است و باید خودروسازان بر روی ساخت این خودروها تمرکز کنند. 

 

*** سهم ۱۸ درصدی خودور در صنعت کشور

 

رحمانی سهم خودرو از صنعت کشور را حدود ۱۸ درصد اعلام کرد و گفت:

قیمت‌گذاری جدید خودروها دو ماه پیش صورت گرفته و ابلاغ شده است اما اجرای آن نیازمند تمهیدات و مقدماتی است.

وی با تأکید بر اینکه خودروسازان باید به تعهداتشان در برابر کسانی که قرارداد فروش قطعی خودرو دارند عمل کنند، افزود:

بر اساس آخرین تصمیم، ستاد تنظیم بازار مأموریت قیمت‌گذاری برای خودروها را بر عهده گرفته است. 

 

*** ابلاغ بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی برای اجرای طرح ملی تولید

 

وزیر صنعت ، معدن و تجارت در ادامه گفت: برای اجرای طرح ملی تولید، ۳۰ هزار میلیارد تومان ابلاغ شده که تاکنون جذب نشده است. 

رحمانی افزود: همکاری بانک‌ها با تولیدکنندگان خوب است اما به علت نیاز واحدهای تولیدی باید همکاری بیشتری وجود داشته باشد. 

 

*** تولید محصولات پتروشیمی دو برابر مصرف داخلی است

 

وی با بیان اینکه تولید محصولات پتروشیمی در کشور دو برابر مصرف داخلی است، افزود:

درخواست محصولات پتروشیمی در شش ماه اول امسال ۳۳۰ درصد افزایش یافته است که طبیعی نیست.

وزیر صنعت ، معدن و تجارت افزود: از جمله فرصت‌های تحریم این است که شناخت بیشتری از توانایی‌ها و ظرفیت‌های خود به دست می‌آوریم. 

رحمانی گفت: به هنگام تصدی پست وزارت صنعت، معدن و تجارت قول دادیم تا در زمینه صادرات از صدور بخشنامه‌های پی در پی و جدید خودداری کنیم. 

وی با بیان اینکه سال گذشته سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بازرسی انجام داد، افزود:

در هفت ماهه امسال بیش از ۲ میلیون بازرسی صورت گرفته است. 

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، وزیر صنعت ، معدن و تجارت در پایان بیان کرد: سامانه انبارها ایجاد شده و هم اکنون ۵۳۰ هزار انبار در سراسر کشور در آن ثبت شده است.

 

 

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع