کد خبر:100253
پ
بازار
رئیس سازمان صمت استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

بازرسی از ۳ هزار واحد صنفی کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد از بازرسی ۳۲۶۱ واحد صنفی تولیدی ، توزیعی و خدماتی در ۱۵ روز گذشته  در سطح استان خبر داد.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد از بازرسی ۳۲۶۱ واحد صنفی تولیدی ، توزیعی و خدماتی در ۱۵ روز گذشته  در سطح استان خبر داد.

 

*** بازرسی مستمر گران‌فروشی هر واحد صنفی

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی ۳۰۷ واحد صنفی متخلف در ۱۵روز گذشته در استان خبرداد و گفت:

با تشکیل فرم گزارش بازرسی با عناوین گران‌فروشی،تقلب،کم فروشی،عدم درج قیمت بر روی کالا،عدم صدور صورتحساب و… برای نامبردگان در قالب ۴۳۵ مورد تخلف و با ارزش ریالی ۴میلیارد و سیصد و شصت میلیون ریال ،تکمیل و برای صدور رای به شعبه‌های تعزیرات حکومتی ارسال شدند .

وی بیان کرد: به‌صورت دوره‌ای گشت‌های سیار با تعزیرات حکومتی و اتاق‌های اصناف برقرار بوده و نظارت بر کنترل بازار انجام می‌شود .
این مسئول اشاره کرد: بیشتر اقلام کالاهای بازار شهرهای استان از دیگر شهرهای همجوار تامین می‌شود ،بنابراین افزایش این گرانی‌ها چندان به شهرهای ما ربطی ندارد ضمن اینکه مجالی به سودجویان نخواهیم داد.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، رئیس صنعت،معدن و تجارت در پایان توضیح داد:هم اکنون بازار ما نسبتا آرام و فراوانی کالا مشهود است درحالیکه روزانه انبارها و مراکز ذخیره کالاها توسط بازرسان صنعت،معدن و تجارت و اتاق‌های اصناف رصد و کنترل می‌شوند.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع