کد خبر:99889
پ
وزیر پیشنهادی صنعت
خبرگزاری صنایع گزارش می‌دهد:

نگاه اعضای کمیسیون صنایع مجلس به وزیر پیشنهادی صنعت

اکثر اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس، انتخاب و معرفی رحمانی به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت ، معدن و تجارت را انتخابی شایسته و مثبت ارزیابی می‌کنند.

اکثر اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس، انتخاب و معرفی رحمانی به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت ، معدن و تجارت را انتخابی شایسته و مثبت ارزیابی می‌کنند.

 

*** انتخاب مدبرانه وزیر پیشنهادی صنعت

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، معرفی رضا رحمانی به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت ، معدن و تجارت توجه محافل سیاسی و رسانه ای را به خود جلب کرده است و به همین دلیل خبرنگار خبرگزاری صنایع با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت‌و‌گو کرده‌ است و نظر آنها را در خصوص وی جویا شده است.

به اعتقاد اکثر نمایندگان، انتخاب و پیشنهاد رضا رحمانی از سوی رئیس جمهور، انتخابی مدبرانه و با برنامه قلمداد شده و از آن استقبال کرده‌اند.

 

***  مشکلات حوزه صنعت را باید در خارج از این وزارتخانه جست‌و‌جو کرد

 

نماینده مردم کرج و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره رضا رحمانی و برنامه‌های وی برای مدیریت و حل مشکلات این وزارتخانه به خبرنگار خبرگزاری صنایع، گفت: مشکلات حوزه صنعت را باید خارج از این وزارتخانه جست و جو کرد.

 

عزیز اکبریان در ادامه با تاکید بر اینکه، وزیر پیشنهادی صنعت باید به همراه تیم اقتصادی دولت در کنار همدیگر مشکلات را حل کنند، اظهار داشت:

رحمانی باید مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف از قبیل مالیات، بانک‌ها، گمرک، بیمه، صاردات، واردات و غیره وجود دارد را با هماهنگی تیم اقتصادی دولت مدیریت و حل کند.

 

 

 

اکبریان در ادامه افزود: رضا رحمانی با توجه به تخصص و تجاربی که دارد، می‌توانند کارایی لازم را در بخش‌های مختلف تجارت، بازرگانی و تولید برقرار کرده و از عهده مشکلات جاری در این وزارتخانه برآیند.

 

*** انتخاب رضا رحمانی از تصمیمات خوب و مدبرانه رئیس جمهور 

 

نماینده مردم ورزقان و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری صنایع درباره رضا رحمانی، اظهار کرد: 

انتخاب وی از سوی رئیس جمهور برای وزارت صنعت از تصمیمات خوب و مدبرانه بوده و مجلس شورای اسلامی از آن استقبال خواهد کرد.

 

*** وزیر پیشنهادی صنعت شانس بسیار بالایی جهت کسب رای اعتماد از مجلس دارد

 

رضا علیزاده در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به سوابق رضا رحمانی در حوزه صنعت و حضور در کمیسیون صنایع مجلس و جایگاه عالیرتبه در وزارت صنعت، وی از شانس بسیار بالایی جهت کسب رای اعتماد از مجلس برای تصدی وزارت صنعت برخوردار است و مجلس بالاترین رای را به ایشان خواهد داد.

 

 

وی ادامه داد: با توجه به تعهد، تخصص و کارایی وزیر پیشنهادی صنعت، امیدواریم وی با روحیه بالا در راستای حل مشکلات حوزه صنعت و اقتصاد اقدامات اساسی و مقتضی را به کار گیرد.

 
*** ضرورت انتخاب معاونان کارآمد از سوی وزیر پیشنهادی صنعت

 

علیزاده خاطرنشان کرد: حوزه تولید از تجارت و نیز حوزه صنعت از بازرگانی جدا نیست و این دو به نوعی لازم و ملزروم یکدیگر هستند.

وزیر پیشنهادی صنعت ، معدن و تجارت می‌تواند با انتخاب معاونان کارآمد و در حد وزیر در حوزه‌های صنعت و معدن و نیز تجارت و بازرگانی این دو بخش را تقویت کرده و بر مشکلات موجود فائق آید و تولید و بازرگانی کشور را سر و سامان داده و در مسیر رشد اقتصادی قرار دهد.

 

*** نظر مثبت مجلس نسبت به وزیر پیشنهادی صنعت 

 

نماینده مردم نیشابور و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره وزیر پیشنهادی صنعت و برنامه‌های وی در این وزارتخانه اظهار کرد:

نظر مجلس نسبت به رضا رحمانی، مثبت است و وی می‌تواند در شرایط فعلی این وزارت‌خانه را مدیریت کند و شرایط اقتصادی را برای تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان و نیز مصرف‌کنندگان بهبود بخشد.

 

 

حمید گرمابی در ادامه افزود: وزیر پیشنهادی صنعت می‌تواند با انتخاب درست معاونان خود در حوزه‌های تجارت و بازرگانی و نیز صنعتی این دو بخش را به هماهنگی رسانده و با مدیریت درست، شرایط اقتصادی و صنعتی کشور را به شرایط ایده‌آل برگرداند.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد:

وزیر پیشنهادی صنعت ، معدن و تجارت برای ایجاد فضای بهتر اقتصادی باید با سایر اعضای اقتصادی دولت هماهنگ بوده و از کمک این تیم اقتصادی در جهت رفع کاستی‌های موجود در کشور بهره ببرد. 

 

*نکته:

خبر فوق در تاریخ سوم آبان ۹۷ منتشر شده است اما به واسطه اهمیت، مجددا مورد بازنشر قرار گرفته است.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع