کد خبر:99715
پ
راستاد
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی :

واگذاری بندر چابهار به هند کذب محض است

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خبرهایی مبنی بر واگذاری مدیریت بندر چابهار به هند را شایعه دانست و این مطالب را شدیدا تکذیب کرد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خبرهایی مبنی بر واگذاری مدیریت بندر چابهار به هند را شایعه دانست و این مطالب را شدیدا تکذیب کرد.

 

*** هدف‌گذاری برای تبدیل بندر چابهار به یکی از بزرگترین بنادر ترانزیتی منطقه

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، محمد راستاد در حاشیه نشست شورای هماهنگی اجرایی سازی موافقتنامه سه جانبه ترانزیتی چابهار گفت: براساس پیش‌بینی‌های توافقنامه چابهار باید کشورهای بیشتری را به عضویت این توافقنامه درآوریم تا بندر چابهار به یکی از بزرگترین بنادر ترانزیتی منطقه تبدیل شود.

وی ادامه داد: امروز بالاخره امکان برگزاری اولین نشست شورای هماهنگی موافقتنامه سه جانبه بین سه کشور ایران، هند و افغانستان در کوتاهترین زمان ممکن بعد از پیش‌بینی‌هایی که برای برگزاری آن انجام شده بود، ممکن شد.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: خوشبختانه ما توانستیم در این نشست شورای هماهنگی بر اساس ماده ده توافقنامه که با هم به امضا رسانده‌ایم قرار بر این شد تا اولین کمیته پیگیری طی دو ماه آینده در بندر چابهار برگزار شود و در آن به جزئیات عملیاتی و راهکارهای بهبود و ارتقای مزیت‌های دالان ترانزیتی موضوع این موافقتنامه پرداخته شود.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع