کد خبر:75423
پ
محمدرضا کارگر
مشاور معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت کار:

نیروی کار و شکاف مهارتی

محمدرضا کارگر معتقد است، یکی از مسائل مهم در بحث اشتغال، مسئله شکاف مهارتی نیروی کار است، زیرا نیروی فارغ التحصیل دانشگاهی بخشی از قابلیت‌های لازم برای اشتغال‌پذیری را ندارد.

محمدرضا کارگر معتقد است، یکی از مسائل مهم در بحث اشتغال، مسئله شکاف مهارتی نیروی کار است، زیرا نیروی فارغ التحصیل دانشگاهی بخشی از قابلیت‌های لازم برای اشتغال‌پذیری را ندارد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری صنایع ایران، به نقل از سروش،محمدرضا کارگر معتقد است، یکی از مسائل مهم در بحث اشتغال، مسئله شکاف مهارتی نیروی کار است، زیرا نیروی فارغ التحصیل دانشگاهی بخشی از قابلیت‌های لازم برای اشتغال‌پذیری را ندارد. 

 

 

مشاور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به این موضوع، گفت:ما چالش‌هایی را در بازار کار داریم که در طول زمان شکل گرفته که مسئله کار و اشتغال را پیچیده کرده است.

 

 

برای مسائل پیچیده نمی توان راه حل ساده ارائه داده بلکه باید به اجزایش تجزیه شود، سپس هریک از آنها به طور جداگانه بررسی و راهکارهای متناسبی ارائه شود.

 

 

*** نیروی کار و شکاف مهارتی

 

 

مشاور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار گفت: یکی از مسائل مهم ما در بحث اشتغال مسئله شکاف مهارتی نیروی کار است، نیرویی که فارغ التحصیل دانشگاه است، آموزش‌هایی را دریافت کرده است اما بخشی از قابلیت‌های لازم برای اشتغال پذیری را ندارد.

 

 

کارگر ادامه داد: سازمان فنی و حرفه ای به لحاظ اینکه بتواند بخشی از این شکاف مهارتی را پوشش دهد، وظایفی را بر عهده دارد.

 

 

وی با اشاره به اینکه نظام باید جستجوی شغلی درستی داشته باشد، گفت:در این راستا اگر چنین سیستمی باشد که بازخوردها را بموقع منعکس کند، مشخص می‌شود در چه حوزه‌هایی نیازمند مهارت‌های جدید هستیم.

 

 

*** حضور کارگر و کارفرما در تصمیم گیری‌ها

 

 

مشاور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار گفت:گر ما در کشور به دنبال رشد اقتصادی و خواهان ساماندهی اشتغال هستیم باید کارگر و کارفرما در تصمیم گیری‌ها به سهم خودشان حضور داشته باشند تا بتوانند پاسخگوی نیازهایشان باشند.

 

 

*** جوانان ما بیشترین عمر بهره‌وری خود را در دانشگاه‌ها سپری می‌کند

 

 

کارگر در ادامه اظهار داشت: جوانان ما ۲۰ سال در نظام آموزشی بر اساس قانون اساسی آموزش می بیند؛ لذا بالاترین و بیشترین عمری را که این جوان می توانسته برای کشور بهره وری داشته باشد در دانشگاه‌ها و مدارس سپری و زمانی که وارد بازار کار می شود، این بازار پذیرای جوانان نیستند.

 

 

به گزارش خبرنگار سروش مشاور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار در پایان، اظهار داشت:  ما به عنوان سیاست گذار حوزه اشتغال و بازار کار می‌توانیم برنامه‌هایی را در سطحی که چالش‌های بازار کار را کاهش دهد، ارائه کنیم و این امر نیز با تخصیص بودجه امکان پذیر خواهد بود.

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری سروش

ایران سرور