دفتر نمایندگی سازمان مدیریت صنعتی در شهر زاهدان با حضور دکتر ابوالفضل کیانی بختیاری ، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی و جمعی از مدعوین و مقامات استانی افتتاح شد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و خبری صنایع ایران،” ابوالفضل کیانی بختیاری” ، سرزمین سیستان و بلوچستان را، سرزمینی نخبه پرور و جایگاه اساتید صاحب نام و ماوای صاحبنظران علم و عمل عنوان کرد و با اشاره به تلقی عمومی از استان سیستان و بلوچستان بعنوان یک استان کم برخوردار اظهار داشت: با توجه به شناختی که نسبت به زیرساختها و ساختارهای آموزشی و نخبگان استان دارم، چه آنهایی که در استان حضور دارند و چه کسانی که خارج از استان منشا خدمات ارزنده هستند، این استان را در حوزه علم، آموزش و نخبه پروری استان برخورداری میدانم و باید برای نامگذاری این استان از واژههای “بردبار”،”وفادار” ، “خدمتگزار” و در یک کلام ، “مروارید بی صدف ” استفاده کنیم.
وی افزود: اصطلاح “مروارید” را از نظر نیروهای دانشی، سرمایههای معنوی ، داراییهای ناملموس و سرمایههای انسانی و اصطلاح “بی صدف” را از لحاظ برخی از زیرساختهای فیزیکی که در ابعاد غیر از علمی و آموزشی در این منطقه هنوز ساماندهی نشده بکار بردم و انتظار هست که با همراهی و همکاری در بخشهایی که کمتر کار شده تلاش کنیم و همپای بخشهای آموزشی کشور برای اعتلای این استان اقدام کنیم.
*** ایجاد دفتر نمایندگی سازمان مدیریت صنعتی برای بالا بردن پتانسیل و ظرفیت این منطقه
کیانی یادآور شد: این منطقه با وجود بیش از ۶۶ مرکز آموزشی و بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو، دارای پتانسیل بسیار بالایی است که باید از آن بهره برد و یکی از کارهای که باید انجام میشد، ایجاد دفتر نمایندگی سازمان مدیریت صنعتی بود که امروز افتتاح شد.
وی با ذکر خلاصه ای از تاریخچه سازمان مدیریت صنعتی اظهار داشت: این سازمان با بیش از نیم قرن سابقه و تلاش، خدمات ارزنده ای به کشور ارائه کرده و در بعد آموزش، تحقیق و پژوهش و مشاوره صنعتی، منشا خدمات و اثرات بسیار ارزنده ای بوده است.
مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره شرایط شکل گرفتن سازمان در دهه ۴۰ شمسی یاد آور شد: در آن زمان هیچ بخش صنعتی مدرنی در کشور وجود نداشت و علم مدیریت به گونه ای نبود که نیروهای انسانی مجرب بتوانند هدایت و راهبری بنگاهها را بدست بگیرند و بسیاری از کسب و کارها هم که موجود بود گرفتار ورشکستگی و دچار فرسودگی شده بود و نیاز به بازسازی و نوسازی داشت، در چنین شرایطی سازمان مدیریت صنعتی با عارضه یابی و آسیب شناسی بنگاهها ، یکی از مهمترین رسالتهای خود را آغاز کرد.
وی افزود: سازمان با ارائه راهکارهای به روز برای رفع این عارضه ها، اصلاح ساختارهای مدیریتی، منابع انسانی، فنی و تکنولوژی، ساختارهای مالی را هدفگذاری کرد و بنحو احسن انجام داد. بسیاری از شرکتها را تحویل میگرفت بازسازی و نوسازی میکرد و به صاحبان آن شرکتها تحویل میداد. بعدها وقتی طیفی از مدیران شکل گرفت لازم بود که در بنگاهها فعالیت کنند بنابراین “سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران” در دل سازمان مدیریت صنعتی شکل گرفت و البته بعدها سازمان مدیریت صنعتی جزو سازمانهای تابعه “سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران” قرار گرفت.
*** احساس دین و تکلیف مقام معظم رهبری نسبت به سیستان و بلوچستان
کیانی بختیاری دلیل انتخاب استان سیستان و بلوچستان برای ایجاد دفتر نمایندگی سازمان مدیریت صنعتی را علاوه بر احساس دین و تکلیف نسبت به منطقه مذکور، تاکیدات ویژه مقام معظم رهبری نسبت به توسعه همه جانبه صنایع استان دانست.
وی دلیل دیگر این انتخاب را بحث رویکردهای دولت تدبیر و امید خصوصا مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد و افزود: توسعه مناطق محروم از اولویتهای برنامه وزیر محترم است و ایشان سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران را مکلف به ارائه برنامه توسعه منطقه ای کرده اند .
مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی تاکید کرد: نکته دیگری که اهمیت ایجاد دفتر نمایندگی سازمان مدیریت صنعتی در این استان را دوچندان میکند، بحث ورود به انقلاب چهارم صنعتی است که پیاده سازی مولفه های انقلاب صنعتی چهارم در سطح بنگاهها؛ سنجش میزان آمادگی بنگاهها برای پذیرش این مولفهها مثل بحث اینترنت اشیاء و هوشمندسازی صنایع از رسالتهای حال حاضر سازمان مدیریت صنعتی است که به کمک بازوها و شبکه های استانی خود این کار را محقق خواهد کرد.
وی افزود: سازمان مدیریت صنعتی باید مطالعاتی را در زمینه مزیتهای منطقه ای انجام دهد، همچنین باید بخش پژوهش و تحقیق سازمان فعال شود و علاوه براین باید کلینیکهای صنعت را با عارضه شناسی، آسیب شناسی و ارائه راهکار به صنایع، پیاده سازی کنیم.
*** شبکه گستری یکی از رسالتهای سازمانهای توسعه ای
کیانی بر شبکه گستری بعنوان یکی از رسالتهای سازمانهای توسعه ای تاکید کرد و اظهار داشت: توسعه شبکههای قوی بسیار حائز اهمیت است و کاری که در این استان انجام میدهیم ایجاد شبکه استانی سازمان مدیریت صنعتی است که این نمایندگی ، بیست و پنجمین دفتر این شبکه در کشور است و امیدواریم رتبه بالایی در بین دیگر شبکه نمایندگیها کسب کند.
ایشان همچنین با توجه به مزیتهای منطقه ای بر ضرورت راه اندازی دورههای کاربردی نظیر اکوتوریسم و گردشگری، توانمند سازی رایزنان بازرگانی،توانمند سازی بانوان، حکمرانی شرکتی برای شرکتهای دانش بنیان و … تاکید نمود.
به گزارش خبرگزاری صنایع، دفتر نمایندگی سازمان مدیریت صنعتی یادآور شد: تدوین نقشه راه کسب و کارهای روستایی و مطالعه زمینه های صنعتی اشتغالزا در استان توسط نمایندگی سازمان دراستان سیستان وبلوچستان از جمله کارهای مهمی است که میباید با همکاری و هم افزایی مقامات استانی انجام پذیرد.
وی درپایان از حضور کلیه مقامات وشخصیت های علمی و اجرایی حاضر در مراسم افتتاحیه تشکر و قدردانی نمود.
انتهای پیام///