اخبار برگزیده

کد خبر:74216
پ
کاغذ

بازار داخلی ایران در انحصار ۸۵ درصدی کاغذهای خارجی

رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا: کمبود تولید و پایین بودن کیفیت کاغذهای داخلی، بازار را ناگزیر به واردات کرده است.به عبارت دیگر ۸۵ درصد کاغذهای موجود در بازار به کاغذهای خارجی تعلق دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا: کمبود تولید و پایین بودن کیفیت کاغذهای داخلی، بازار را ناگزیر به واردات کرده است.به عبارت دیگر ۸۵ درصد کاغذهای موجود در بازار به کاغذهای خارجی تعلق دارد. 

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری صنایع ایران، چندی پیش «ابوالفضل روغنی گلپایگانی» رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا از توقف تولید کاغذ چاپ و تحریر در کارخانه‌های داخلی کشور خبر داد و دلیل آن را اشباع بازار از کالاهای وارداتی عنوان کرد. 

 

وی اعلام کرد: کارخانه چوب و کاغذ مازندارن،‌ کاغذ تبریز و کارخانه پارس سه کارخانه تولیدکننده کاغذ چاپ و تحریر در کشور هستند که در سال ۹۶ تولید جدی نداشتند،‌ زیرا تمام نیاز بازار از طریق واردات انجام شد و تولیدات این کارخانه‌ها انبار یا خمیر شده‌اند. 

 

در این ارتباط، «سیدحسین میرباقری مهرآبادی» رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا امروز (چهارشنبه)، گفت: بعضی از کاغذها و مقواها مثلا کاغذ گلاسه و مقوای اف.بی.بی (مقواهای مورد استفاده برای بسته‌بندی محصولات غذایی و بهداشتی) اصلا در کشور تولید نمی‌شود و غالب کاغذهای تولید داخل نیز نه نیاز بازار را تامین می‌کند و نه از کیفیت کافی برخوردار است.  

 

*** چین، اندونزی و کره جنوبی سردمدار کاغذهای خارجی موجود در بازار ایران

 

 

وی ادامه داد: مصرف‌کنندگان در بازار نیاز به کالایی با کیفیت بالا و با قیمتی مناسب دارند و تا زمانی که این شرایط در تولید داخل مهیا نشود، مجبوریم نیاز بازار را با واردات کاغذ از دیگر کشورها تامین کنیم. رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا با اشاره به اینکه بیشترین کاغذهای خارجی از کشورهای چین، اندونزی و کره جنوبی تامین می‌شود، گفت: برای اتکا به تولید داخل، کیفیت و قیمت کاغذهای داخلی را ارتقا دهیم.  

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ یکی از دلایل پایین بودن کیفیت کاغذهای داخلی را به روز نبودن دستگاه‌ها و ماشین‌آلات تولید کاغذ ذکر کرد و ادامه داد: افتخار منِ ایرانی است که کالای ایرانی را در بازار عرضه کنم اما تا زمانی که تولید کافی و با کیفیت نداریم، نمی‌توان نیاز بازار را نادیده گرفت.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری بین المللی قرآن