اخبار برگزیده

کد خبر:71617
پ
IMG_7129
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان:

صدور ۳۳۳ فقره معافیت‌ گمرگی در خوزستان

رییس سازمان صنعت خوزستان از صدور ۳۳۳ فقره معافیت گمرکی در سال‎جاری با مبلغی بالغ بر ۳ هزار و ۴۰۱ میلیارد ریال در استان خبر داد.

رییس سازمان صنعت خوزستان از صدور ۳۳۳ فقره معافیت‌ گمرگی در سال‎جاری با مبلغی بالغ بر ۳ هزار و ۴۰۱ میلیارد ریال در استان خبر داد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری صنایع ایران، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان گفت:

۳۳۳ معافیت گمرکی با مبلغی بالغ بر ۳ هزار و ۴۰۱ میلیارد ریال از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان برای طرح‎های صنعتی فعال صادر شد که بر این اساس استان از لحاظ مبلغ معافیت در رتبه نخست کشور و از نظر تعداد در جایگاه چهارم قرار گرفت.

 

سید نوراله حسن‎زاده با اعلام این مطلب، افزود: امسال ۱۳۹ پروانه بهره‎برداری با اشتغالی بالغ بر ۲ هزار و ۱۵۷ نفر و سرمایه‎گذاری معادل ۱۰ هزار و ۸۰۶ میلیارد ریال صادر شد که از این لحاظ هدف‎گذاری‎های انجام شده از سوی این سازمان و وزارت متبوع محقق شدند.

 

وی تصریح کرد: در سال ۹۶ حدود یک هزار و ۶۰۰ تائیدیه سوخت یارانه‎ای برای استفاده واحد‎های صنعتی فعال استان از طریق سامانه تجارت آسان صادر شد و همه نیاز‎های واحد‎های موصوف به سوخت مایع با همکاری قابل قدردانی شرکت پخش فرآورده‎ها تامین شد.

حسن‎زاده گفت: در راستای راهبری الزامات کنوانسیون منع تکثیر صلاح‎های شیمیایی برای اولین بار در دو مرحله و توسط تیم‎های بین‎المللی از واحد‎های صنعتی استان بازدید به عمل آمد که تمامی اقدامات اجرایی و مذاکرات مربوطه مثبت ارزیابی شد و وزارت خانه متبوع کتباً مراتب رضایت را از همکاران معاونت امور صنایع را مورد تشویق قرار داد.

*** تعلیق پروانه بهره‎برداری ۵ واحد برای جلوگیری از سوء استفاده

 

سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان یادآور شد: هم اکنون حدود ۹۳ واحد صنعتی فعال برای دریافت و استفاده از مواد اولیه به وزارت متبوع و بورس کالا معرفی شدند و پروانه بهره‎برداری ۵ واحد نیز برای جلوگیری از سوء استفاده تعلیق شد.

حسن‎زاده با اشاره به اینکه در راستای بررسی وضعیت واحد‎های صنعتی استان اطلاعات ۴۰۰ واحد صنعتی؛ ساماندهی شده است بیان کرد: با عنایت به اینکه مهلت این طرح تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه سال ۹۷ می‎باشد و پس از آن در صورت عدم تکمیل اطلاعات مربوطه خدمات‎رسانی به واحد‎های صنعتی به علت الزامات سامانه‎ای دچار مشکل خواهد شد؛ لذا ضروریست واحد‎های فعالی که تا این تاریخ به کارشناسان معاونت امور صنایع مراجعه و فرم‎های مربوطه را تکمیل نکرده‎اند هر چه زودتر در این خصوص اقدام نمایند.

مهندس حسن‎زاده افزود: همه سرپرستی‎ها و ادارات شهرستانی نیز در این امر مشارکت داشته و واحد‎های مستقر در شهرستان‎‎ها می‎توانند مستقیماً به نمایندگی‎ها و ادارات شهرستان‎ها محل استقرار مراجعه نمایند.

وی در خصوص میزان پروانه‎های صادره آسانسور نیز گفت: در سال ۹۶ تعداد ۱۵ فقره پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور صادر و پروانه ۹ واحد نیز تمدید شد. همچنین ۱۲ جلسه کمیته فنی برای ارتقاء سطح کیفی صنعت آسانسور در معاونت امور صنایع سازمان با مشارکت اداره استاندارد، اتحادیه تراشکاران و سازمان راه و شهرسازی برگذار شد.

*** معافیت‎های گمرگی

 

حسن‎زاده در ادامه میزان معافیت‎های گمرگی درسال ۹۶ را تعداد ۳۳۳ فقره عنوان و بیان کرد: معافیت گمرکی با مبلغی بالغ بر ۳ هزار و ۴۰۱ میلیارد ریال از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان برای طرح‎های صنعتی فعال صادر گردیده که بر این اساس استان از لحاظ مبلغ معافیت در رتبه نخست کشور و از نظر تعداد در جایگاه چهارم قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری صنایع، رییس سازمان صنعت خوزستان در پایان، تصریح کرد: تعداد معافیت‎های صادره در استان خوزستان برای طرح‎های نیمه تمام در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ معادل ۲۶۶ درصد یعنی بیش از دو و نیم برابر رشد را تجربه نموده است؛ قابل توجه اینکه این رشد نسبت به سال ۹۲ به عنوان سال پایه انتخابی معادل ۱۴۴۷ درصد یعنی بیش ۱۴٫۵ برابر می‎باشد.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع