کد خبر:71228
پ
IMG_20171211_212758-1
مدیرکل سرمایه‌گذاری خارجی وزارت صنعت:

سرمایه‌گذاری خارجی صنعتی در دولت دوازدهم

میزان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی بخش صنعت، معدن و تجارت در دولت دوازدهم با ثبت رکوردی جدید، به مرز سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید.

میزان سرمایه‌گذاری خارجی بخش صنعت در دولت دوازدهم با ثبت رکوردی جدید، به مرز سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری صنایع ایران، افروز بهرامی با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری خارجی صنعتی در دولت دوازدهم، افزود: این حجم سرمایه‌گذاری مربوط به ۶۹ پروژه است که ثبت شرکت در ایران، خرید زمین و اخذ مجوز هیات سرمایه‌گذاری خارجی آنها انجام شده و عملیات اجرایی آنها با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر پروژه‌های ذکر شده، انعقاد بیش از ۵۰ تفاهمنامه و قرارداد با سرمایه‌گذران خارجی در مرحله نهایی شدن است.

بهرامی ادامه داد: از سرمایه‎گذاری‎های در حال انجام دولت دوازدهم، ۵۰ درصد با مشارکت شرکای داخلی و مابقی با ۱۰۰ درصد سهام سرمایه‎گذران خارجی است.

وی تصریح کرد: جهت‌گیری اصلی سرمایه‎گذاری‌های یاد شده بر مبنای انتقال فناوری‌های روز جهان، تولید صادرات محور، دسترسی به بازار‌های بین‌المللی، تکمیل زنجیره‌های تولید داخل و انتقال به زنجیره جهانی مد نظر است.

 

***رشد ۲ برابری میزان سرمایه‎گذاری خارجی در سال ٩۶

مدیرکل سرمایه‎گذاری خارجی وزارت صنعت، معدن و تجارت یادآوری کرد: سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بخش صنعت معدن و تجارت در سال ۹۶ بیش از چهار میلیارد دلار و در سال ٩۵ به میزان یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بوده است؛ به عبارتی مقایسه میزان سرمایه‎گذاری خارجی سال ٩۶ نسبت به سال ٩۵ بیش از ۲ برابر رشد را در این حوزه نشان می‎دهد.

وی بیان داشت: با وجود تنش‌های موجود علیه ایران در فضای بین‌المللی، حجم عمده‌ای از سرمایه گذاری‌های انجام شده توسط شرکت‌های معتبر اروپایی بوده است.

به عنوان نمونه، کشور آلمان به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی جهان پس از برجام فقط در بخش صنعت کشور حدود ۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرکل سرمایه گذاری خارجی وزارت صنعت، در پایان تاکید کرد: هیچ یک از ارقام ذکر شده شامل قرار‌داد‌های فاینانس نبوده و فقط مربوط به سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی است.

بررسی آمارنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تصویب ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار انواع طرح‌های صنعتی، معدنی و تجاری در هیات سرمایه‌گذاری خارجی از ابتدای امسال تا پایان آذرماه است.

 

 

انتهای پیام///

منبع
شاتا