سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در ابلاغیهای به تمام شرکتهای حمل و نقل جادهای، ریلی و هوایی هشدار داد هرگونه افزایش قیمت نرخ حمل و نقل ممنوع است و با شرکتهای متخلف برخورد میشود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و خبری صنایع ایران، شهرام میرآخورلو با بیان این مطلب، افزود: با توجه به ابلاغ مصوبات کارگروه تنظیم بازار در ۴ دیماه امسال، افزایش قیمت نرخ خدمات حمل و نقل حداقل تا پایان فروردین ماه سال ۱۳۹۷ ممنوع و مقرر شده نسبت به اعمال قانون در مورد متخلفان اقدام شود.
وی تصریح کرد: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه شکایتهای خود را با تلفن و سامانه ۱۲۴ اعلام و خدمتگزاران خود را برای انجام بهنگام وظایف و مسؤولیتهای محول یاری کنند.
***سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان
سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، بر اساس مصوبه شورای انقلاب در سال ۱۳۵۸ از ادغام مرکز بررسی قیمتها و سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، تشکیل شد.
اهداف سازمان
حمایت از تولیدات داخلی و افزایش آن
حمایت از مصرف کنندگان در قبال نوسانات غیر معمول قیمتها
انجام تحقیقات و ارایه طرحهای ضروری در جهت متعادل ساختن قیمتهای وارداتی و تولیدی
تشویق صادرات از طریق همکاری با سازمانهای ذیربط
بازرسی و نظارت بر قیمت و توزیع کالاهای تولیدی و وارداتی و خدمات مشمول در تمام بخشها اعم از دولتی، تعاونی، خصوصی و نهادها
اعمال نظارت بر اجرای قیمت ها و رسیدگی به تخلفات بر اساس قانون تعزیرات
تدوین و اجرای روشهای کارآمد بازرسی و نظارت و اجرای طرحهای ویژه نظارتی
نظارت بر شبکه های توزیع کالاها وخدمات و مبارزه با عرضه و توزیع کالاهای قاچاق به عنوان دستگاه کاشف
انتهای پیام///