کد خبر:70076
پ
۲۶۰۳۸۷۹
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان:

پرداخت ۴۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۷۳۳ واحد تولیدی سمنان

سال‌جاری ۴ هزار و ۱۶۰میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به ۷۳۳ واحد تولیدی سمنان پرداخت شده است که ۴۶ درصد از سهم این استان را تشکیل می‌دهد.

سال‌جاری ۴ هزار و ۱۶۰میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به ۷۳۳ واحد تولیدی سمنان پرداخت شده است که ۴۶ درصد از سهم این استان را تشکیل می‌دهد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع ایران، بهروز اسودی در نود و نهمین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اعلام پرداخت ۴۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۷۳۳ واحد تولیدی سمنان، افزود:

با توجه به ایام پایانی سال و جهت تحقق سهم پرداختی استان، بانک‌ها در عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی شتاب کنند.

 

وی با اشاره به ثبت نام ۲ هزار و ۴۹ واحد تولیدی جهت دریافت تسهیلات از بانک‌های عامل تصریح کرد: تا‌کنون بیش از ۳ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۴۱ واحد تولیدی صنعتی و ۹۱۰ میلیارد ریال به ۵۹۲ واحد کشاورزی پرداخت شده است.

 

اسودی گفت: ۴۵۷ پرونده واحدهای تولیدی از بانک‌های عامل عودت شده است که باید بانکهای سریعا نسبت به تعیین تکلیف این پرونده‌ها اقدام کنند.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: تا کنون پرونده یک هزار و ۶۳۵ واحد تولیدی استان متقاضی دریافت تسهیلات رونق تولید به ارزش بیش از ۱۲هزار میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شده است.

 

***پرداخت ۱۱۵ میلیارد ریال تسهیلات به ۷ واحد تولیدی استان

 

اسودی با اشاره به دستور دوم این نشست گفت: در این جلسه و با تصویب اعضای کارگروه با پرداخت ۱۱۵ میلیارد ریال تسهیلات به ۷ واحد تولیدی استان و با اشتعالزایی حدود ۱۲۰ نفر موافقت شد.

 

وی ضمن اشاره به دیگر دستور کار این نشست افزود: در این جلسه مشکلات بانکی، مالیات، تامین اجتماعی و زیربنایی چهار واحد تولیدی پیشران خودرو، معدنی گچ نگین، ابزار جراح و سعید صنعت بررسی شد.

 

وی ضمن ارایه گزارشی از مصوبات جلسات قبلی کارگروه خاطرنشان کرد: در بخش رفع موانع تولید کارگروه تا کنون مشکلات ۵۴۳ واحد تولیدی استان بررسی و در جهت رفع موانع ۱۳۱۲ مصوبه به تصویب اعضای کارگروه رسیده است.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، دبیر کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان ضمن اشاره به تحلیل فراوانی مصوبات این کارگروه خاطر نشان کرد: از ۱۳۱۲ مصوبه ، ۴۴درصد مصوبه مربوط به تامین مالی، و تسهیلات، ۱۸درصد مربوط به امور زیربنایی، ۱۵درصد مربوط به مالیات، ۱۱درصد مربوط به تامین اجتماعی و مابقی دیگر امور سرمایه‌گذاری و تولید می‎باشد.

 

اسودی گفت: در این جلسه گزارشی از کمیته پایش تسهیلات رونق تولید در سال ۹۵ و گزارش عملکرد بانکهای عامل استان در خصوص عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات ارائه گردید.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع