اخبار برگزیده

کد خبر:69816
پ
۱۸۱۷۵۲۲
وزیر بازرگانی ترکیه:

سومین گذرگاه مرزی ایران و ترکیه ۲۴ ساعته می‌شود

وزیر گمرک و بازرگانی ترکیه از ۲۴ ساعته شدن سومین گذرگاه مرزی ایران و ترکیه خبر داد.

وزیر گمرک و بازرگانی ترکیه از ۲۴ ساعته شدن سومین گذرگاه مرزی ایران و ترکیه خبر داد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع ایران، بولنت تفنگچی، وزیرگمرک و بازرگانی ترکیه، اظهار داشت: این کشور در تلاش است تا سه گذرگاه مرزی خود با ایران را ۲۴ ساعته فعال کند.

 

وی گفت: ۲۴ ساعته شدن گذرگاه مرزی ایران و ترکیه، با هدف تسهیل عبورومرور مرزی و توسعه مبادلات تجاری بین دو کشور انجام می‎شود.

 

وزیر گمرک و بازرگانی ترکیه ادامه داد: گذرگاه مرزی گوربلاغ هم اکنون ۲۴ ساعته در حال خدمت‎رسانی است و گذرگاه مرزی کاپیکوی نیز به صورت مشابهی شاهد عبور و مرور مسافران و حمل و نقل کالا است.

 

تفنگچی گفت: این اقدام پس از آن از سوی دولت ترکیه اجرایی شد که هم دو طرف خواستار ۲۴ ساعته شدن گذرگاه‎های مرزی بودند و هم پس از تعطیلی مرز مسافران مجبور بودند پشت مرز منتظر باز شدن دوباره آن باشند.

 

وی اضافه کرد: در صورتی که گذرگاه مرزی وان نیز ۲۴ ساعته شود، مبادلات تجاری بین دو کشور بیش از پیش تسهیل خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، وزیر گمرک و بازرگانی ترکیه در پایان گفت: طرف ایرانی نیز در حال ساختن جاده‎های جدید برای گذرگاه‎های مرزی است.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع