اخبار برگزیده

کد خبر:69648
پ
۳۶

دستاوردها و رویکردهای مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی

رییس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، در نشستی با خبرنگاران، اقدامات و دستاوردها و رویکردهای جدید این مرکز را به عنوان بازوی پژوهشی و تحقیقاتی ایمیدرو، بیان کرد.

رییس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ، در نشستی با خبرنگاران، اقدامات و دستاوردها و رویکردهای جدید این مرکز را به عنوان بازوی پژوهشی و تحقیقاتی ایمیدرو، بیان کرد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع ایران، رییس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، افزود:

در دو سال گذشته ایمیدرو تلاش زیادی برای اکتشاف ذخایر جدید انجام داده، و در همین راستا مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، هم در حوزه آنالیز و هم در حوزه فرآوری به عنوان بازوی پژوهشی و تحقیقاتی ایمیدرو  نقش بسیار مهمی داشته است.

 

ملاطاهری در ادامه با اشاره به دانش و فن آوری به عنوان چالش اصلی کشور، گفت: تحقیقات مهمی با همکاری دانشگاه‌ها انجام شده و در این راستا ۱۵ پروژه در بخش آزمایشگاه و پایلوت مهندسی معکوس انجام شده و در بخش مصرف بهینه آب و فن آوری جدید در استفاده از پسماندهای کارخانه‌ای جهت بازیافت متریال آن و کاهش مضرات زیست محیطی نیز اقداماتی صورت گرفته است.

 

طاهری اظهار کرد: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، سه دوره متوالی به عنوان برترین طرح پژوهشی ایمیدرو در سالهای ۹۴ پروژه آنتیموان ،سال ۹۵ پروژه عناصرنادر خاکی  و سال جاری در طرح توسعه سیار به روش سری انتخاب شده است.

 

رییس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، افزود: در بخش عناصر نادرخاکی با توجه به اینکه تنها ۲ سال است وارد این پروژه شده ایم اما در تلاش هستیم با سرعت بخشی عقب ماندگی‌ها را در دانش عناصر نادر خاکی جبران کنیم.

 

وی گفت: ما به دنبال دانش ساخت و قرار دادن آن در اختیار شرکتهای معدنی برای استفاده و بهره وری هستیم و رویکرد جدید ما در این مرکز، فرا رفتن از حوزه دانش و تبدیل آن به فن‌آوری و تبدیل فنآوری به تجاری‌سازی است.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، رییس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی، در پایان افزود: بهبود ارتباطات بین‌المللی، یکی از شاخصه های فن آوری است و ما می‌بایست با مراکز تحقیقاتی معتبر دنیا ارتباط برقرار کنیم، کما اینکه این ارتباط شکل گرفته و در سالهای گذشته ارتباطات خوبی با فنلاند، آفریقای جنوبی، چین و استرالیا داشته‌ایم.

 

مهمترین اهداف مرکز تحقیق فرآوری موادمعدنی ایران، انجام مطالعات کانی شناسی و شیمیایی برروی نمونه‌های اکتشافی ، معدنی و کانه آرایی و همچنین تحقیقات فرآوری مواد معدنی در دو مقیاس آزمایشگاهی و نیمه صنعتی و بهینه سازی فرآیند های فرآوری است

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع