کد خبر:69174
پ
kale

کلنگ‌زنی خط تولید پنیر پارمسان

وزیر صنعت، با حضور در شرکت لبنی کاله مازندران و بازدید از خطوط پنیر، عملیات اجرایی خط پنیر پارمسان را به صورت رسمی آغاز کرد.

وزیر صنعت، با حضور در شرکت لبنی کاله مازندران و بازدید از خطوط پنیر، عملیات اجرایی خط تولید پنیر پارمسان را به صورت رسمی آغاز کرد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع ایران، خط تولید پنیر پارمسان با سرمایه‌گذاری حدود ۱۵۰ میلبارد تومان، ظرفیت تولید هشت تن را در روز خواهد داشت. این پنیر بیشتر برای آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و قابلیت صادرات به کشورهای همجوار از جمله روسیه را دارد. با راه اندازی این خط تولید برای حدود ۲۰۰ نفر شغل به وجود خواهد آمد.

 

فراورده‌های لبنی کاله، شرکت ایرانی تولید فراورده‌های لبنی است که مرکز آن در آمل، مازندران قرار دارد. این شرکت در سال ۱۳۶۹ در آمل تأسیس شد. این شرکت فراورده‌های لبنی مانند انواع شیر به همراه مکمل‌های آن، کره، پنیر، ماست، دوغ تولید می‌کند.

 

کاله با جذب روزانه ۳ لیتر شیر فعالیت خود را آغاز کرد و امروز بیش از ۲۵۰۰ تن جذب شیر روزانه دارد؛ که این موضوع باعث تولید روزانه بیش از ۲۶۵۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی می‌شود. در این فرآیند تولید، ۴۰۰۰ نفر به‌صورت روزانه در بخش‌های مختلف فعالیت دارند تا محصولات نهایی به دست مصرف‌کنندگان برسد.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، کاله توانایی تولید ۴۰۰۰ تن پنیر را دارد و توانسته محصولات متنوع که در خارج از کشور تولید می‌شود را با در اختیار داشتن متخصصان ایرانی در داخل تولید کند.

انتهای پیام///

منبع
شاتا