اخبار برگزیده

عکاس : اپراتوریک:
پ
گزارش تصویری

نشست جهانگیری با مسئولان دستگاه‌های دولتی، شهرداری و شورای شهر تهران

نشست اسحاق جهانگیری بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) با مسئولان دستگاه های دولتی، شهرداری و شورای شهر تهران برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع، جهانگیری با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد برای تامین و خرید ۲ هزار دستگاه واگن مترو،‌ گفت:

خوشبختانه در پایتخت زیرساخت های لازم برای گسترش مترو ایجاد شده و دولت مصمم است در سریع ترین زمان ممکن ۲ هزار واگن های مورد نیاز راه آهن شهری تامین شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به رنج و سختی مسافران در استفاده از مترو بویژه در ساعات پرتردد و نیز برنامه کلان دولت در مقابله با آلودگی هوا نظیر نوسازی ناوگان باری کشور، از مسئولان مربوطه خواست تا ظرف یک هفته ، در خصوص نخستین قرارداد این مصوبه و تامین ۶۳۰ واگن مورد نیاز شهر تهران برنامه و ساز و کار اجرایی ارایه کنند.

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید