مشکلات زیر ساختی شهرک صنعتی شهید بابایی با ورود یک تیم تخصصی مورد حل و فصل واقع میشود تا شرایط بهتری برای واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک فراهم آید.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، محمد شریعتمداری پس از بازدید از شهرک صنعتی شهید بابایی در گفتگو با خبرنگاران ضمن تبریک ایام پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، افزود: خوشحالم که در ایام دهه فجر و نزدیک به روز ۲۲ بهمن در شهر خوب شازند حضور پیدا کردم.
وی با اشاره به بازدید خود از شهرک صنعتی شهید بابایی تصریح کرد: در این بازدید از یک واحد تولیدی خوب که مواد اولیه فعالیتهای تولیدی دارو و تجهیزات پزشکی کشور را تامین می کند، بازدید شد. این کارخانه ارزشمندی است که با کیفیت خوبی ساخته شده است و در آینده توسعه داده خواهد شد و روند رو به رشد خود را سپری می کند.
شهرک صنعتی شهید بابایی در مجموع یک شهرک صنعتی زنده است
شریعتمداری شهرک صنعتی شهید بابایی را در مجموع یک شهرک صنعتی زنده دانست و گفت: این شهرک وضعیت نسبتا خوبی دارد البته مشکلاتی در حوزه زیرساختی وجود دارد که مورد رسیدگی قرار می گیرد.
به گزارش خبرگذاری صنایع، وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در اولین فرصت پس از این سفر، مشکلات زیر ساختی این شهرک با ورود یک تیم مورد حل و فصل واقع می شود تا شرایط بهتری برای واحدهای صنعتی مستقر، در اینجا فراهم آید.
انتهای پیام///