کد خبر:67051
پ
نوبخت۳

سیاست فقرزدایی و اشتغال را در اولویت داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه: تلاش می‌کنیم بودجه جاری و عمرانی استان‌ها را افزایش دهیم. سیاست فقرزدایی و اشتغال را علی‌رغم این که با محدودیت منابع مواجهیم در اولویت داریم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه: تلاش می‌کنیم بودجه جاری و عمرانی استان‌ها را افزایش دهیم. سیاست فقرزدایی و اشتغال را علی‌رغم این که با محدودیت منابع مواجهیم در اولویت داریم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع، محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور در گردهمایی جامعه طرح، برنامه و بودجه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با ابراز خرسندی از حضور در جمع سرافرازان نیروهای مسلح و به ویژه فرماندهان حوزه طرح، برنامه و بودجه نیروهای مسلح، از مقام شامخ همه شهدا و به ویژه شهدای عملیات کربلای ۵ تجلیل کرد و در ادامه با اشاره به بودجه نیروهای مسلح از سال ۹۲ تا ۹۷ بر توجه ویژه دولت به بودجه بخش دفاعی تاکید کرد.

سیاست فقرزدایی در دستور کار است

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان این که در کنار سایر مصارف، سیاست فقرزدایی را هم در دستور کار داریم، افزود: در کشور انسان‌هایی را داریم که زندگی‌شان نمی‌گذرد لذا یارانه این افراد را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش داده ایم.

نوبخت به بخش هزینه‌ها نیز اشاره کرد و افزود: بودجه امسال با سنوات گذشته این تفاوت را دارد که مبتنی بر عملکرد یعنی به قیمت تمام شده تنظیم می‌شود. بسیاری جداول را اصلاح، شفاف‌سازی و یا حذف کردیم. در عین حال تلاش می‌کنیم بودجه جاری و عمرانی استان‌ها را افزایش دهیم. سیاست فقرزدایی و اشتغال را علی‌رغم این که با محدودیت منابع مواجهیم در اولویت داریم.

به گزارش اخبار صنایع، رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کلیدواژه‌های اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی، ادامه داد: نمود این کلیدواژه‌ها همین برنامه‌ریزی است.

انتهای پیام///

منبع
مرکز اطلاع رسانی و اخبار صنایع