سازمان دامپزشکی کشور با تکیه بر اقتصاد مقاومتی، عملکرد قابل قبولی در دوران تحریمها داشته و هماکنون ۹۵ درصد واکسنهای حوزه دام، ۳۵ تا ۴۵ درصد واکسنهای حوزه طیور و ۹۵ درصد داروهای حوزه دامپزشکی، به دست متخصصان داخلی تولید میشود
*** سازمان دامپزشکی کشور و اقتصاد مقاومتی
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه با اشاره به اینکه امنیت غذایی به معنای اقتصاد مقاومتی است، تاکید کرد:
ماهیت کار سازمان دامپزشکی، اقتصاد مقاومتی است، زیرا این سازمان، پاسداری از یکصد و سی و چهار هزار میلیارد تومان اموال مردم همچون دام و طیور، آبزیان، زنبور عسل و کرم ابریشم، را بر عهده دارد که باید به آن ها خدمات قابل قبول را ارائه دهد.
*** عملکرد سازمان دامپزشکی کشور در دوران تحریم
رفیعی پور با تاکید بر اینکه سازمان دامپزشکی وظیفه حساسی را بر عهده دارد، گفت:
دشمنان به طرق مختلف و با جنگ سخت و نرم، تلاش دارند به ما ضربه بزنند و یکی از روشهایی که آنها پیگیری میکنند، وارد کردن آلودگی و بیماری به غذای مردم است که در این خصوص، سازمان دامپزشکی کشور کاملا هوشیار است و به خوبی به وظایف خود عمل میکند.
وی در خصوص اقدامات دشمنان این مرز و بوم از طرق مختلف از جمله تحریمها، نیز پاسخ داد:
در کشور ایران در حوزه دامپزشکی، دانشمندان بزرگی وجود دارد که توانستهاند اقدامات چشم گیری را در دوران تحریم انجام دهند و از این طریق تهدیدها و نقشههای دشمنان را خنثی کنند.
*** خودکفایی نسبی کشور در حوزه تولید واکسن
رئیس سازمان دامپزشکی در خصوص توانمندیهای کشور در حوزه واکسن، گفت:
در حال حاضر ۹۵ درصد واکسنهای مورد نیاز کشور در حوزه دام، ۳۵ تا ۴۵ درصد واکسنهای مورد نیاز کشور در حوزه طیور و ۹۵ درصد داروهای مورد نیاز کشور در حوزه دامپزشکی در داخل کشور و به دست متخصصان داخلی تولید میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: بخشی از مواد اولیه مورد نیاز برای تولید دارو و واکسنها وارداتی هستند که البته در این حوزه با مشکل چندانی مواجه نبودهایم و مشکل اصلی ما در بخش تجهیزات بوده که این موضوع نیز با تلاش دانشمندان ایرانی رفع شده است.
*** بودجه سازمان دامپزشکی در لایحه بودجه ۹۷
رفیعی پور در خصوص بودجه سازمان دامپزشکی کشور در لایحه بودجه ۹۷ گفت:
با توجه به اینکه یکی از وظایف اصلی این سازمان حوزه مهم، پیشگیری است، بودجه این سازمان نسبت به سال گذشته کاهش نیافته است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: سازمان دامپزشکی از مجلس درخواست کرده، تا دو درصد از طرح هدفمندی که مبلغی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان میشود، برای امر پیشگیری به سازمان دامپزشکی کشور اختصاص یابد.
*** مدیران، ارتباط خود را با اصحاب رسانه افزایش دهند
رفیعی پور، افزایش دسترسی اصحابرسانه به مدیران و نظارت مستقیم مسئولان را دو ابزار مهم موفقیت دانست و گفت:
مدیران باید ارتباط خود را با اصحاب رسانه افزایش دهند و نظارت بیشتری در جغرافیای تمام سرزمین خود داشته باشند.
*** دامداریها و کشتارگاههای فعال در کشور
به گزارش خبرگزاری صنایع، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان گفتگو با خبرنگاران، در خصوص تعداد دامداریها و کشتارگاههای فعال در سراسر کشور، گفت:
تعداد دامداریهای فعال در سطح کشور ۷۵ هزار واحد، تعداد کشتارگاهها ۶۵۶ واحد و در حوزه پرندگان حدود ۲۴ هزار واحد در حال بهره برداری است.
رفیعی پور همچنین افزود: بیش از ۹ هزار و ۲۴۴ شناور و بیش از هزار و ۶۶۰ سردخانه نگهداری شیر، عسل، تخم مرغ و گوشت در کشور فعال است.
انتهای پیام///