معاون توسعه امور علمی، سازمان برنامه و بودجه کشور: نظام آموزشی کشور باید از مدرکگرایی به سمت مهارتگرایی حرکت کند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، به گزارش روز چهارشنبه از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «سعید نمکی» در دیدار با رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: نوع نگاه به آموزش باید براساس نیاز بازار کار و ایجاد اشتغال مولد و پایدار تغییر کند و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در این زمینه می تواند نقشی کلیدی ایفا کند.
وی ادامه داد: هم افزایی و همراهی صنایع و بنگاههای بزرگ اقتصادی در مسیر آموزش و توانمندسازی منابع انسانی ضروری و اثربخش است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این نشست با اشاره به نرخ بالای بیکاری در بین دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی بر ارتقای صلاحیت حرفه ای و شایستگی های شغلی نیروی انسانی تأکید کرد.
سالانه مهارت آموزی ۱۵۰۰ نفر در تعهد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است
سلیمان پاک سرشت با بیان این که ساختار بخش خصوصی مبتنی بر صلاحیت و توانمندی افراد است و نه مدرک، گفت: سالانه مهارت آموزی یک میلیون و ۵۰۰ نفر در تعهد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است که این آموزش ها باید به لحاظ کیفی ارتقا یابد.
وی با اشاره به جهت گیری فعالیت های آموزشی کشور در راستای کاهش بیکاری و فقر، گفت: در شرایطی که بخش زیادی از جمعیت بیکارکشور را دانش آموختگان دانشگاهی تشکیل می دهند و آموزش های دانشگاهی نتوانسته است اشتغال پذیری فارغ التحصیلان را افزایش دهد، لازم است تمهیداتی اندیشید تا دانشجویان در دوره تحصیل در مراکز آموزش عالی از حیث صلاحیت های حرفه ای نیز توانمند شوند.
پاک سرشت افزود: این امر با بهره گیری از ظرفیتهای همکاری بین دستگاهی و امکانات و دوره های آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشورمحقق می شود.
به گزارش اخبار صنایع، رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین بر جایگزینی آموزش های مهارتی هدفمند به جای آموزش های غیرهدفمند تاکید کرد و گفت: منظور از آموزش های هدفمند، آموزش هایی است که با سیاستها و برنامههای توسعه ای کشور، در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و زیرساختی پیوند خورده و نیازهای مهارتی نیروی انسانی را نیز پیش بینی کرده است.
انتهای پیام///