بررسی عملکرد تولید هشت ماه پنج شرکت بزرگ تولیدکننده گندله حاکی از تولید ۲۰ میلیون و ۸۰۸ هزار و ۸۴ تن از این محصول از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه و افزایش ۲۶ درصدی آن در مقایسه با پارسال است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، عملکرد تولید شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی ایران نشان می دهد در این مدت شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با هفت میلیون و ۱۷۰ هزار و ۶۲۵ تن تولید و رشد ۸۰ درصدی، بیشترین آمار تولید را در بین شرکت های پنجگانه یاد شده به خود اختصاص داد.
پس از آن، شرکت فولاد مبارکه با پنج میلیون و ۸۳ هزار و ۱۷۵ تن و رشد ۲ درصدی در رتبه دوم قرار دارد.
بر پایه این گزارش، شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه در هشت ماه امسال ۲ میلیون و ۳۸ هزار و ۳۵۰ تن تولید داشت که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد چشمگیر ۱۴۳ درصدی را به ثبت رساند. این رشد، بیشترین رشد ثبت شده بین شرکت های یاد شده در این مدت است.
همچنین شرکت فولاد خوزستان در این مدت چهار میلیون و ۲۹۲ هزار و ۷۷۱ تن تولید و شرکت سنگ آهن چادرملو ۲ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۱۶۳ تن تولید به ثبت رساندند که در مقایسه با هشت ماه پارسال به ترتیب ۲ درصد و منفی ۱۲ درصد رشد داشتند.
** تولید آبان ماه
در آبان ماه گذشته شرکت های فولاد مبارکه و فولاد خوزستان بدون ثبت رشد (رشد صفر درصدی) در مقایسه با آبان پارسال به ترتیب ۶۵۱ هزار و ۲۰۹ تن و ۵۲۵ هزار و ۸۸۸ تن تولید به ثبت رساندند.
بیشترین تولید در بین این شرکتها از آنِ شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با یک میلیون و ۳۶ هزار و ۵۲ تن بود که رشد چشمگیر ۱۳۵ درصدی در قیاس با آبان پارسال ثبت کرد.
همچنین بیشترین رشد در این ماه به شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه رسید که با ۲۷۱ هزار و ۵۱۵ تن تولید، ۱۸۳ درصد رشد داشت.
برپایه این گزارش، شرکت سنگ آهن چادرملو نیز با ۳۵۴ هزار و ۳۱۶ تن تولید موفق به ثبت رشد ۴۱ درصدی در مقایسه با آبان سال گذشته شد.
در مدت فعالیت دولت یازدهم، تولید گندله سنگ آهن از ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار به ۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن افزایش یافت.
ساماندهی تولید داخلی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال ۱۳۹۲ ابلاغ شد.
به گزارش صنایع، پس از آن، سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» و امسال نیز (۱۳۹۶) «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» نام گرفت.
انتهای پیام///