کد خبر:64291
پ
۱
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان عنوان کرد:

مبادلات مرزی کردستان ۴۱ در صد افزایش یافت

کل مبادلات استان کردستان در هشت ماهه سال جاری حدود ۲ هزار و ۱۲۶ تن به ارزش ۳ هزار و ۶۰۴ میلیون دلار است که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۲۵ درصد و به لحاظ ارزشی ۴۱ درصد افزایش یافته است.

کل مبادلات استان کردستان در هشت ماهه سال جاری حدود ۲ هزار و ۱۲۶ تن به ارزش ۳ هزار و ۶۰۴ میلیون دلار است که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۲۵ درصد و به لحاظ ارزشی ۴۱ درصد افزایش یافته است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری و با حضور اعضای این کارگروه برگزار شد، با عنوان این مطلب که ترانزیت داخلی به معنای واردات ترخیص قطعی نشده در گمرکات استان است، ابراز کرد:

کالایی که با عنوان ترانزیت از کشور عبور می‌کند جز واردات و صادرات قطعی محسوب نمی‌شود و از پرداخت حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض معاف است.

دره وزمی گفت:

کل صادرات استان کردستان در هشت ماهه امسال ۲۳۷ میلیون دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد رشد دارد در حالی که در صادرات کل کشور کاهش داشته‌ایم.

وی تصریح کرد:

کل مبادلات استان منتهی به هشت ماهه امسال حدود ۲ هزار و ۱۲۶ تن به ارزش ۳ هزار و ۶۰۴ میلیون دلار است که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۲۵ درصد و به لحاظ ارزشی ۴۱ درصد افزایش یافته است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در ادامه با اشاره به اینکه تخفیف مالیاتی شامل همه کالاها نمی‌شود، گفت:

اینکه کالاهای دیگری هم مشمول این تخفیف مالیاتی قرار بگیرد دست سازمان صنعت، معدن و تجارت نیست.

دره وزمی عنوان کرد:

نماینده مردم مریوان و سروآباد نیز در این راستا پیگیری‌هایی انجام داده و به نظر می‌رسد باید مکاتباتی برای تکمیل کار از سوی تیم اقتصادی استانداری انجام گیرد.

وی با تاکید بر اینکه پتروشیمی باید مکلف شود که کارت بازرگانی خود را در استان صادر کند، گفت: برای همه شرکت‌هایی که در استان کردستان تولید می‌کنند باید صدور کارت بازرگانی و فرآیند صادراتی محصولات آنها در استان انجام شود.

دره وزمی رییس  به وارد کردن ماشین‌آلات پروژه‌های در دست اجرای استان نیز گریزی زد و گفت:

این کار هزینه‌های اضافی را از دوش صاحبان تولید و سرمایه‌گذاران کم می‌کند.

به گزارش صنایع، سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تسهیل در مبادلات مرزی به منظور تقویت این حوزه را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد:

حذف ایستگاه‌های اضافی در مرز باشماق حرف خوبی است، اما کلی است و باید خارج از رودربایستی ایستگاه‌های اضافی در آن مرز را عنوان کنید.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
شاتا