عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که اشتغال، مسکن بویژه نوسازی بافت فرسوده و محیط زیست سه اولویت مهمی است که دولت تدبیر و امید در بودجه سال ۹۷ مورد توجه قرار داده است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، “علی اصغر یوسف نژاد” گفت: اشتغال، مسکن بویژه نوسازی بافت فرسوده و محیط زیست سه اولویت مهمی است که دولت تدبیر و امید در بودجه سال ۹۷ مورد توجه قرار داده است.
وی افزود:
موضوعات دیگری مانند پسماند، حمل و نقل عمومی و تقویت بنیه دفاعی کشور هم از دیگر اولویت های دولت در بودجه سال آینده کل کشور است.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی گفت:
دولت در بودجه سال آینده برای مشارکت عمومی مردم جایگاه خوبی قائل شده به طوری که قرار است حدود ۶۸۰ هزار میلیارد ریال از درآمدش را با واگذاری طرح های نیمه تمام و دارایی های غیرمنقول به بخش خصوصی و عمومی محقق کند.
بر اساس آمارهای رسمی هم اکنون حدود ۷۱ هزار طرح عمرانی نیمه تمام در کشور وجود دارد که ۶ هزار طرح از این تعداد ملی و بقیه استانی است .
یوسف نژاد افزود:
دولت با واگذاری داراییها و طرحهای نیمه تمام به بخش خصوصی و گسترش مشارکت عمومی به دنبال ایجاد عدالت اجتماعی است که از نکات مثبت بودجه سال آینده کل محسوب میشود.
وی برخورداری از انضباط و شفافیت مالی ، تمرکززدایی و افزایش اختیارات بودجهای مدیران استانی و شهرستانی، واقع بینانه شدن درآمد و هزینه دولت را از دیگر نکات مثبت لایحه بودجه سال آینده کل کشور برشمرد.
این نماینده مجلس گفت:
لایحه بودجه پیشنهادی دولت در سال ۹۷ به مجلس شورای اسلامی در قیاس با لوایح بودجه ای سنوات گذشته از لحاظ عملکردی نیز واقع بینانهتر است.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی توضیح داد:
توجه به افزایش درآمد از محل صادرات غیرنفتی و توجه به موضوع سلامت شهروندان از دیگر نکات مثبت لایحه بودجه سال آینده دولت برای کشور است .
رئیس جمهوری لایحه بودجه سال آینده کشور را نوزدهم آذر ماه به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.
** کاهش ۲۰۰ ردیف متفرقه ، شاهکار بودجه ۹۷
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از حذف ردیفهای متفرقه در لایحه بودجه ۹۷ به عنوان شاهکار یاد کرد و گفت که دولت دوازدهم برای نخستین بار در کشور ردیف های متفرقه در لایحه بودجه را از ۳۳۷ ردیف به ۱۳۷ ردیف کاهش داده است.
یوسف نژاد با مثبت ارزیابی کردن حذف حدود ۲۰۰ ردیف بودجهای متفرقه در سال ۹۷ ، این کار را گام مثبت در شفافیت بودجهای دانست.
وی اضافه کرد:
در سنوات گذشته حدود ۲۰ درصد از کل بودجه عمومی کشور مربوط به ردیف متفرقهای بود ولی در لایحه بودجه سال آینده دولت با کم کردن ۲۰۰ ردیف ، آن را به ۱۱٫۸ درصد رساند و در مجموع بودجه این ردیفها بیش از هشت درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است.
نماینده مردم سازی در مجلس گفت:
با حذف این ردیف ها و کاهش هشت درصدی بودجه متفرقه ، اکنون میتوان بودجه را به سایر بخش های عمومی سوق داد.
** افزایش سهم استان ها در بودجه ۹۷
عضو کمیسیون تلفیق بودجه همچنین گفت که دولت دوازدهم در بودجه سال آینده در راستای تمرکززدایی و افزایش اختیار بودجهای به استانها و شهرستانها ، ۲۴٫۳ درصد از اختیار هزینه کرد بودجه ای را به تصمیم سازان استانی و شهرستانی واگذار کرد.
یوسف نژاد افزود:
همچنین دولت در راستای سیاست تمرکززدایی حدود ۳۰ درصد از بودجه عمرانی کل کشور را به صورت استانی توزیع کرده است .
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، عضو کمیسیون تلفیق بودجه استانی شدن ۸۶۸ طرح عمرانی ملی به استانی را رویکرد مثبت دولت برای واگذاری تصمیم به استان ها و شهرستان ها با رویکرد تمرکززدایی دانست.
انتهای پیام///