وزیر صنعت، معدن و تجارت از راهاندازی کلینیک بررسی مشکلات واحدهای مشکل دار صنعتی در سازمانهای استانی خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، “شریعتمداری” گفت:
کلینیک بررسی مشکلات واحدهای مشکلدار صنعتی در سازمانهای استانی و ارایه مشاوره در زمینه اصلاح ساختار مالی و نیروی انسانی و حقوقی و قضایی تا پایان سال راهاندازی میشود.
وی در نشست مشترک با وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی که به منظور ارائه گزارش ۱۴۰۰ واحد دارای مشکل در کشور تشکیل شد، افزود:
در تقسیم بندی مشکلات واحدهای صنعتی نبود سرمایه در گردش واحد های تولیدی دراولویت اول است.
شریعتمداری تصریح کرد:
از بین بیش از ۱۲۰۰ واحد از مجموعه ۴۰ هزار واحدی که برای دریافت سرمایه در گردش در سامانه «بهین یاب» ثبت نام کردند واحدهای شناسایی شده دارای مشکل سرمایه در گردش در گزارش ارائه شده میتوانند در اولویت اول قرار بگیرند و در استان ها در دستور کار پرداختی ها منظور شوند.
وی افزود :
تصمیمات فوری می تواند بسیاری از آنها را در مسیر درست قراردهد و در قدم بعدی به سمت بازسازی و نوسازی و اصلاح تکنولوژی بروند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد:
برای داشتن بازار باید رقابت پذیر مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه به تکنولوژی روز نیاز داریم.
شریعتمداری اظهار کرد:
کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارتخانههای صنعت و معدن و کار و رفاه اجتماعی میتواند دقیق تر مشکلات را بررسی کند و نسخهای که کلیاتش در اینجا مطرح است را آماده کنند تا با تصویب در آن کارگروه و بر اساس آن جلو برویم.
وی تاکید کرد:
اگر به نوسازی صنعتی ایران به چشم موضوع حاد نگاه نشود با بحران های عمیقی روبرو می وشویم چرا که اکثر ماشین آلات مربوط به دهه ۷۰ و نیازمند بازسازی جدی هستند .
شریعتمداری ادامه داد: درحوزه منسوجات هم با اینکه سال هاست از نوسازی صنعت نساجی صحبت میکنیم از لحاظ تکنولوژی تولید وضع خوبی ندارند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد:
اولویت اول، تامین یارانه سود تسهیلات اعطایی بازسازی و نوسازی بنگاههاست.
وی افزود:
کلینیک بررسی مشکلات واحدهای مشکل دار در سازمانهای استانی و ارایه مشاوره در زمینه های مختلف اصلاح ساختار مالی و نیروی انسانی و حقوقی و قضایی تا پایان سال راهاندازی میشود اما راه حل اول نهضت بازسازی و نوسازی صنعت ایران، نیارمند یک ردیف اعتباری برای کمک های سود تسهیلات اعطایی به واحد های تولیدی است.
وی تصریح کرد:
برای ۱۴۰۰ واحد تولیدی دارای مشکل با کارگروه مشترک برنامه مناسب را باید طراحی و اجرا کنیم.
به گفته وی فضای کسب و کار موضوع اصلی کشور است و باید گزارش تجمیع شدهای را در کارگروه رفع موانع تولید ارائه و راهکارهای ویژهای با کمک سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کارو رفاه طرح ریزی شود.
به گزارش صنایع،، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت:
باید نگاه آسیب شناسانه دقیقتری به این ۱۴۰۰ واحد تولیدی داشته باشیم و با پیشنهادها و ارائه راهکار، در تصویب بودجه ۹۷ نکاتی مورد توجه قرار بگیرد و با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه مشکلات را مرتفع کنیم.
انتهای پیام///