کد خبر:64096
پ
۱۳۹۳۱۱۲۱۱۱۴۲۴۱۲۷۲۴۷۱۰۵۸۴
وزیر مالی ژاپن؛

بیت‌کوین ارز قابل اعتمادی نیست

وزیر مالی ژاپن با بیان اینکه بیت‌کوین هنوز برای ما ارز قابل اعتمادی نیست گفت: در ژاپن همچنان ارزهای واقعی ترجیح داده می‌شوند.

وزیر مالی ژاپن با بیان اینکه بیت‌کوین هنوز برای ما ارز قابل اعتمادی نیست گفت: در ژاپن همچنان ارزهای واقعی ترجیح داده می‌شوند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع، به نقل از رویترز، وزیر مالی ژاپن، تارا آسو، روز سه‌شنبه گفت:

بیت‌کوین هنوز به عنوان یک ارز قابل اعتماد برای ما به اثبات نرسیده است و ما تحولات آن در کوتاه مدت را زیر نظر خواهیم داشت.

آسو پس از دیدار با کابینه به خبرنگاران گفت:

تعریف ثابتی وجود ندارد که طبق آن بتوان گفت بیت‌کوین یک ارز به حساب می‌آید یا خیر، این یک مسئله دشوار است.

وی ادامه داد: هنوز بیت‌کوین نتوانسته است اعتبار خود را به اندازه کافی به اثبات برساند تا بیشتر شبیه یک ارز شود.

وزیر مالی ژاپن اضافه کرد: ممکن است ارزهای مجازی در کشورهایی مثل چین کاربردهای زیادی داشته باشند اما در ژاپن همچنان ارزهای واقعی ترجیح داده می‌شوند.

به گزارش صنایع، قیمت بیت‌کوین از ابتدای امسال بیش از ۱۷۰۰ درصد افزایش داشته که این نگرانی‌هایی را در مورد حبابی بودن آن ایجاد کرده است.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
اخبار صنایع
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید