کد خبر:63541
پ
۱
وزیر مصری خبر داد؛

آرامکو یک میلیون بشکه نفت خام به مصر صادر کرد

وزیر سوخت مصر از صادرات یک میلیون بشکه نفت خام به پالایشگاه‌های این کشور، توسط شرکت نفت آرامکوی سعودی طی ماه‌های نوامبر و دسامبر خبر داد.

وزیر سوخت مصر از صادرات یک میلیون بشکه نفت خام به پالایشگاه‌های این کشور، توسط شرکت نفت آرامکوی سعودی طی ماه‌های نوامبر و دسامبر خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع، به نقل از رویترز، به گفته وزیر سوخت مصر، “تارک المولا”، آرامکوی سعودی، بزرگ‌ترین شرکت تولیکننده نفت جهان، در نوامبر و دسامبر یک میلیون بشکه نفت خام به پالایشگاه‌های مصر عرضه کرده است.

المولا گفت که مصر و عربستان سعودی، امکان‌سنجی اقتصادی تداوم پالایش نفت خام عربستان در پالایشگاه‌های مصر را با آغاز ۲۰۱۸، مورد مطالعه اقتصادی قرار خواهند داد.

به گزارش  صنایع، این درحالی است که عربستان سعودی در آوریل سال گذشته توافق کرده بود که ماهیانه ۷۰۰ هزار تن محصولات پالایش شده نفتی را به مدت ۵ سال برای مصر تامین کند.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
اخبار صنایع