مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: نگرش جامعه نسبت به معلولین بایستی تغییر کند و فراهمسازی فضای کسب و کار و اشتغال برای این قشر مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، بهروز رفیعی پیش از ظهر یکشنبه در همایش بزرگداشت روز جهانی معلولین در اراک اظهار داشت: این مراسم با رویکرد تحقق اصل کرامت و عدالت برای تمامی معلولین براساس آموزههای دین اسلام با هدف اصلاح نگرش جامعه به معلولین از طریق شناساندن توانمندیهای این قشر برگزار شده است.
وی افزود: انسانها ممکن است در طول زندگی بر اثر انواع حوادث و اتفاقات پیشبینی نشده دچار نقص عضو شود و یا اینکه بر اثر کهولت سن و سالمندی بخشی از اعضای فعال خود را از دست بدهد و در زمره معلولین قرار بگیرد.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اینکه ممکن است انسانهای سالم نیز بر اثر اتفاقات و حوادث، گرفتار معلولیت شوند، بیان داشت: درک معلولان و نگرش صحیح در مورد این قشر از جامعه که در معلولیت خود نقشی نداشتهاند باید در جامعه ترویج و گسترش پیدا کند تا فضای امیدوار کننده برایشان مهیا شود.
براساس این گزارش رفیعی خاطرنشان کرد: بهزیستی در حوزه پیشگیری هم تلاش کرده و گامهای خوبی به جلو برداشته و براساس ماده ۵۷ برنامه ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی جمهوری اسلامی، غربالگری ژنتیک در سازمان بهزیستی اجباری بوده و سازمان مکلف به اجرای آن است.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: در این غربالگری اجباری قطعا از تولد ۳۰هزار نوزاد معلول در سال میتوانیم جلوگیری کنیم تا تعداد نوزادان سالم بیشتر شود و تولد نوزاد معلول کاهش پیدا کند.
رفیعی عنوان کرد: بهزیستی اکنون با بهزیستی سالهای گذشته که در دو محور کمک به معلولین و پرورشگاهها فعالیت داشت، متفاوت است، امروز بهزیستی علاوه بر ارایه خدمات به همه مردم جامعه مانند مهدهای کودک، مراکز مشاوره و روانشناسی و… برای پنج گروه جامعه شامل ویژه جامعه معلولین، یتیمها، زنان سرپرست خانوار، معتادان تحت درمان و بهبودیافته و آسیبدیدگان اجتماعی نیز خدماترسانی میکند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در پایان گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد اعتبارات بهزیستی در حوزه آسیبهای اجتماعی و معلولان مرکز هزینه میشود که بهزیستی با توجه به اعتبارات، خدمات را برای جامعه هدف طبقهبندی کرده است.
انتهای پیام///