بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) برای دومین دوره جایزه این بنیاد بعد از ارزیابی ۷ آثار این دانشمندان، ۲ اثر از دو دانشمند انتخاب شد. پروفسور شکراللهی به دلیل ابداع یکی از پیشرفتهترین کدهای تصحیح مخابراتی برنده دیگر این جایزه شد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، دکتر حسن ظهور امروز در مراسم اعطای دومین دوره جایزه مصطفی (ص) افزود: بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) به منظور توسعه شبکه علمی و پویایی تعاملات بینالمللی ایجاد شده است.
وی افزود: این بنیاد به ۳۶۳ موسسه و سازمان علمی و هزار و ۶۲۲ دانشمند جهان اسلام برای دومین دوره جایزه مصطفی (ص) فراخوان اعلام کرد.
وی خاطر نشان کرد: هزار و ۲۴۱ اثر از ۳۱ کشور تا دی ماه ۱۳۹۵ به دبیرخانه جایزه مصطفی (ص) از سوی دانشمندان جهان اسلام ارسال شد.
دانشمند ایرانی پیشرفته ترین کدهای مخابراتی را ابداع کرد
به گفته ظهور، در نهایت ۷ اثر به مرحله داوری راه یافتند که بعد از ارزیابی آثار این دانشمندان ۲ اثر از دو دانشمند در مرداد ۹۶ انتخاب شدند.
دبیر کارگروه علمی جایزه مصطفی (ص) با معرفی دو برگزیده این جایزه گفت: این جایزه در دو حوزه فناوری اطلاعات و بخش عمومی بودهاند.
وی گفت: دکتر سامی ارول گلنبی دانشمند ترکیه در حوزه فناوری اطلاعات و پروفسور امین شکراللهی از بخش عمومی جایزه در بخش فناوری اطلاعات به عنوان برگزیدگان دومین دوره جایزه مصطفی (ص) ۲۰۱۷ انتحاب شدند.
به گفته وی پروفسور گلنبی به دلیل ارائه روشی برای ارزیابی و بهبود عملکرد شبکههای کامپیوتری برنده دومین دوره جایزه مصطفی (ص) شد.
ظهور ادامه داد: پروفسور شکراللهی نیز به دلیل ابداع یکی از پیشرفتهترین کدهای تصحیح مخابراتی برنده دیگر این جایزه است.
اثرگذاری دستاوردها شاخص اصلی منتخبین جایزه مصطفی (ص)
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با تاکید بر روش انتخاب دانشمندان برتر در حایزه مصطفی (ص) گقت: تعداد مقالات و پتنت اثر زیادی در انتخاب منتخبین ندارد.
دکتر سورنا ستاری امروز در حاشیه دومین دوره اعطای جایزه جهانی مصطفی (ص) در جمع خبرنگاران با اشاره به تاکیدات رییسجمهور در خصوص برگزاری این جایزه از طریق وقف علمی افزود: از این رو تاکنون تمام هزینههای برگزاری و تامین مالی این جایزه از محل وقف بوده است.
وی یکی از شاخصههای مهم جایزه مصطفی (ص) را معرفی دانشمندان برتر جهان اسلام دانست و خاطر نشان کرد: مبنای اصلی ارائه این جایزه اثری است که یک دانشمند مسلمان پدید آورده است و تعداد مقالات و ثبت پتنت در انتخاب دانشمندان تاثیر زیادی ندارد.
دکتر سورنا ستاری اضافه کرد: آنچه در این جایزه مهم است، ابتکار و خلاقیت دانشمند مسلمان و تغییرات و اثر آنها در جوامع بشری است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، معاون علمی و فناوری رییسجمهور ضمن اظهار امیدواری از پیشبرد جایزه مصطفی (ص) اظهار کرد: مهم آن است که جهان اسلام نسبت به نیروی فوقالعادهای که در اختیار دارد، حساس شود.
انتهای پیام///