اخبار برگزیده

کد خبر:60590
پ
چاپ
رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت تجهیزات بسته‌بندی عنوان کرد

کمبود نقدینگی؛ مهم‌ترین مشکل شرکت‌های تجهیزات بسته‌بندی

شرکت‌های سازنده تجهیزات بسته‌بندی از گرفتن سفارش تولید ترس دارند، زیرا با مشکل کمبود نقدینگی مواجهند و ممکن است نتوانند به تعهداتشان عمل کنند.

شرکت‌های سازنده تجهیزات بسته‌بندی از گرفتن سفارش تولید ترس دارند، زیرا با مشکل کمبود نقدینگی مواجهند و ممکن است نتوانند به تعهداتشان عمل کنند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع، رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت تجهیزات بسته‌بندی با اشاره به مشکل تأمین نقدینگی شرکت‌های سازنده تجهیزات بسته‌بندی ، گفت: این شرکت‌ها از گرفتن سفارش تولید ترس دارند، زیرا ممکن است نتوانند به تعهداتشان عمل کنند.

بابک عابدین در یک نشست خبری اظهار داشت: پس از توافق برجام برخی شرکت‌های خارجی نسبت به سرمایه‌گذاری در صنعت چاپ و بسته‌بندی ایران اقدام کردند و یک شرکت آلمانی نیز یک چاپخانه بزرگ در خارج از تهران با سرمایه‌گذاری ۳۰ میلیون یورویی با همکاری چند شریک ایرانی ایجاد کرده است که کار تکمیل در صنعت تجهیزات بسته‌بندی را انجام می‌دهد.

وی در مورد دلیل ضعف در بسته‌بندی برخی محصولات صادراتی ایران نیز گفت: در کشور صدها طرح و بسته‌بندی بسیار جذاب و مناسب برای صادرات محصولی مانند زعفران داریم که امکان تولید آن در کشور فراهم است، ولی به دلیل نبود حمایت لازم از کشاورزان و تولیدکنندگان این محصول، اقدام اساسی برای بسته‌بندی مناسب آن صورت نمی‌گیرد.

عابدین، ایجاد مزیت صادراتی را از جمله راهکارهای بهبود وضعیت بسته‌بندی محصولات تولیدی عنوان کرد و گفت: می‌توان با ایجاد مشوق‌هایی برای تولیدکنندگان، آن‌ها را نسبت به عرضه محصولاتشان در بسته‌بندی‌های مناسب ترغیب کرد.

وی در مورد توانمندی ایران در تولید ماشین‌آلات تجهیزات بسته‌بندی نیز به خبرنگاران گفت: ماشین‌آلات چاپ و بسته‌بندی در تمام دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی به دلیل مزیت تولید این تجهیزات در آلمان، خرید زیادی از این کشور صورت می‌گیرد و حتی چین نیز برای تأمین ماشین‌آلات با تکنولوژی بالا نسبت به خرید از آلمان اقدام می‌کند.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بسته‌بندی تصریح کرد: ما نیز می‌توانیم بخشی از نیاز خود را از طریق این کشور تأمین کنیم اما در زمینه ماشین‌آلات ساده چاپ و بسته‌بندی به‌ ویژه در زمینه ماشین‌آلات تکمیلی محصولات چاپی در حال حاضر شاهد تولید داخلی هستیم، البته دولت باید تسهیلاتی را برای حمایت از این بخش ایجاد کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر شرکت‌های سازنده تجهیزات چاپ و بسته‌بندی با مشکل تأمین نقدینگی روبرو هستند، به همین دلیل وقتی در نمایشگاه‌های خارجی حاضر می‌شوند، از مذاکره با شرکت‌های خارجی و گرفتن سفارش تولید ترس دارند زیرا ممکن است نتوانند به تعهداتشان عمل کنند.

عضو ستاد برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت چاپ و بسته‌بندی در ادامه از برگزاری این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی خبر داد و گفت: این نمایشگاه از ۲۲ تا ۲۵ آذرماه در ۱۳ سالن برگزار می‌شود و ۴۵۰ شرکت داخلی و ۲۰۰ شرکت خارجی در این نمایشگاه حضور دارند.

وی تصریح کرد: شرکت‌هایی از آلمان، ‌ایتالیا، ‌فرانسه، اتریش، سوئیس، سوئد، ترکیه، تایوان، اسلوونی، چین، کره، ژاپن و هند جدیدترین تکنولوژی خود را در این نمایشگاه عرضه خواهند کرد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و اخبار صنایع، رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت تجهیزات بسته‌بندی در پایان با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی بستر مناسبی برای تشویق سرمایه‌گذاری خارجی در این صنعت خواهد بود، گفت: از این طریق می‌توانیم شاهد انتقال توانمندی‌ها در صنعت چاپ و همچنین جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور باشیم.

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری اقتصادی ایران

ایران سرور