گیلان از ابتدای سال جاری به قطب صنایع سلولوزی کشور تبدیلشده است و این یک رویداد بسیار مطلوب در استان به شمار میرود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، احمدعلی شهیدی به مناسبت گرامیداشت روز ملی صادرات به وضعیت مطلوب واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی گیلان برای صادرات مواد سلولوزی اشاره کرد و گفت: در بسیاری از نواحی صنعتی استان واحدهای صنعتی وجود دارند که دارای برندهای معتبر هستند و صادرات محورند.
وی با اشاره به اینکه در شهرکهای صنعتی استان ازجمله شهرک صنعتی لاهیجان عمدتاً واحدهایی فعال هستند که در حوزه صادرات فعالیت میکنند، افزود: در شهرکهای صنعتی گیلان ازجمله حسن رود انزلی و سفیدرود رشت برخی از واحدهای صنعتی پیوندهایی با شرکای خارجی دارند و در حوزه صادرات فعالیت چشمگیری از خود نشان دادهاند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان در پایان گفت: با اشاره به پتانسیل گیلان درزمینه صنایع سلولوزی گفت: گیلان از ابتدای سال جاری به قطب صنایع سلولوزی کشور تبدیلشده است و اینیک رویداد بسیار مطلوب در استان به شمار میرود.
انتهای پیام///
کد خبرنگار: ۴۰۴۷۲
کد اپراتور: ۳۱۴۶۳