شاخصهای کیفی آب در مناطق زلزلهزده کنترل میشود؛ فقط گاهی به دلیل وقوع پسلرزه، میزان کدورت آب افزایش پیدا کرده و اصطلاحاً آب گلآلود میشود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: شاخصهای کیفی آب از نظر میکروبی، کلر باقیمانده و … در مناطق زلزلهزده کنترل میشود؛ فقط گاهی به دلیل وقوع پسلرزه، میزان کدورت آب افزایش پیدا کرده و اصطلاحاً آب گلآلود میشود.
«کوشیار واقفی» عصر دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران به وضع کیفیت آب مناطق زلزلهزده پرداخت و گفت: عمده منابع آب شهرهای مناطق زلزلهزده، چشمهها هستند که کیفیت بسیار خوبی دارند و صرفاً با یک گندزدایی قابل استفاده هستند؛ پس از وقوع زلزله و جابجایی لایههای زمین، کدورت آب این چشمهها بالا رفت که همکاران ما با استفاده از روشهای تصفیه اضطراری، این مشکل را برطرف کردند.
وی گفت: در برخی مواقع، در مناطقی از جمله سرپلذهاب و گیلانغرب، کدورت آب به خاطر وقوع پس لرزهها مجدداً افزایش پیدا میکند.
واقفی ادامه داد: این کدورت آب به صورت موقتی است و خیلی سریع به حالت قبلی بر میگردد.
وی با تأکید بر اینکه آب مناطق زلزلهزده قابل شرب است و مشکلی ندارد، گفت: در روستاها که آب آنها از چاه تأمین میشود، مشکلی به لحاظ کدورت نداریم و کیفیت آب این مناطق نیز از نظر میکروبی و کلر باقیمانده کنترل میشود.
واقفی با تأکید بر اینکه کدورت یا گلآلود بودن آب با چشم قابل مشاهده است، گفت: در مناطق زلزلهزده فقط گاهی با مشکل کدورت آب مواجهیم و از نظر سایر شاخصها مشکلی وجود ندارد.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در بعضی مناطق که آب به دلیل شکستگی لوله یا در رفتن واشرها قطع است، آبرسانی از طریق تانکر انجام میشود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و اخبار صنایع، زمین لرزهای به بزرگی ۷٫۳ ریشتر در شامگاه یکشنبه ۲۱ آبانماه استانهای غربی کشورمان را لرزاند؛ این زلزله ۴۳۷ کشته و ۱۰ هزار و ۱۷۹ مصدوم داشته است.
انتهای پیام///
کد خبرنگار: ۴۰۴۸۰
کد اپراتور: ۳۱۴۶۳